Ekstra soğutmalı anakart

AMD’nin Athlon 64 işlemcilerine olan ilgi gün geçtikçe artıyor. Anakart üreticileri de bu yeni nesil 64 bit işlemcileri benimsemiş olmalı ki, yeni ürünlerini piyasalara sürüyorlar. Tıpkı Abit’in, 64 bit AMD işlemciler için tasarlamış olduğu KV8-MAX3 adlı ürünü gibi.

ABIT KV8-MAX3 İnceleme
CHIP Online Notu 78

KV8MAX3’in üzerinde yer alan teknolojik yenilikler çok ilgimizi çekti, örneğin GeForce FX grafik kartlarını soğutmak için geliştirilen OTES soğutma sistemine bu anakartın üzerinde rastlamak mümkün. Buna ek olarak anakarta entegre bir işlemci olarak tanımlanan ve donanım kontrolü sağlayan µGuru teknolojisi de dikkate değer. Maksimum güvenlik için Serial ATA RAID ile Secure IDE fonksiyonlarının da bulunması, ürünü bir kat daha değerli kılıyor. nForce 3 yerine K8T800 yonga seti kullanarak yeni nesil AMD işlemcileri destekleyen ABIT, oldukça başarılı bir performans sunuyor.

Özetle

Normalde her kesime hitap eden KV8-MAX3 her ne kadar performansı, başarılı donanım bileşenleri ve teknoloji entegrasyonu ile göze girse de, yüksek fiyatıyla kullanıcıları bir kez daha düşündürüyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli ABIT KV8-MAX3
Ürün Markası Abit
CHIP Online Notu
78
Okuyucu Yorumları