Şık ve işlevli

Siyah üzerine yeşil LED'leri ile çok güzel görünen ürün, aynı zamanda bir metrelik uzatma kablosuyla dilediğiniz yere yerleştirilebiliyor.

CHIP Online Notu 85
  • Güçlü çekim gücü ve veri transferi
  • Kolay kurulum
  • Şık tasarım

Bayram öncesinde şık bir paketle Test Merkezimize gönderilen Airties Air 2410, öncelikle şık tasarımıyla dikkati çekiyor. Siyah üzerine yeşil LED'leri ile çok güzel görünen ürün, aynı zamanda bir metrelik uzatma kablosuyla dilediğiniz yere yerleştirilebiliyor. Böylece modeminizle aranızda bir fiziksel engel bulunsa dahi daha iyi bir yere konumlandırılarak çekim gücü arttırılabiliyor. Üstelik ürünün kalınlığı yüzünden ürünün takıldığı birbirine yakın USB yuvaları da engellenmemiş oluyor.

300 Mbps' a kadar veri aktarımını destekleyen ürün MIMO teknolojisi sayesinde, daha geniş bant aralığı, daha yüksek sinyal gücü ve tutarlı bir aktarım sağlıyor. Ürün, WEP, WPA, WPA2, 802.1x şifreleme sistemleri sayesinde verilerinizin güvenliğini de garanti altına alıyor. Ürün çalışırken, üzerindeki bağlantı yapıldığı ve kablosuz aktarım gerçekleştiğini anlatan 2 adet LED ile size bilgi de veriyor.

Ürünü, incelemesini gene bu sayfalarda okuyacağınız Airties Air 5450 cihazıyla beraber test ettik. Testlerimizde gerek çekim gücü gerekse veri aktarım hızından oldukça memnun kaldık.

Sonuç : Eğer şık ve kullanımı kolay bir kablosuz USB ağ adaptörü arıyorsanız Airties'ın bu becerikli ürününü göz önünde bulundurabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Airties Air 2410
Ürün Markası AirTies
CHIP Online Notu
85
Bağlantı tipi USB
Standartlar 802.11 bg
Bağlantı uyarı LED'i Var
Boyut 73mm x 26.5mm x 10.5mm
OS Uyumluluğu Win. 2000, XP, Vista
Diğer Uzatma kablosu
Okuyucu Yorumları