Ağ sorunlarını aşmanın en pratik çözümü.

Kablosuz ağınızdan istediğiniz verimi tam anlamıyla alamıyorsanız çareyi uzaklarda aramayın.

AirTies Air 4310 İnceleme
CHIP Online Notu 88
  • Kolay kurulum ve kullanım
  • Otomatik yazılım güncelleme
  • VLAN ve MSSID ile misafir ağı kurulumu
  • 300 Mbps olabilirdi.

Avuç içine sığabilecek boyutlarda tasarlanmış olan AirTies Air 4310, ağ bağlantıları ile ilgili birçok sorunu tarihe karıştırmayı hedefliyor. Ürün aslında bir kablosuz tekrarlayıcı olarak geliştirilmiş olsa da birden fazla kullanım alanına sahip. Örneğin mevcut kablolu ADSL modeminizi AirTies Air 4310 kullanarak kablosuz hale getirebilirsiniz. Dahası arka odalara uzanmakta zorlanan sinyalleri güçlendirmek için de AirTies Air 4310'u görevlendirebilirsiniz. 802.11n teknolojisine sahip olan AirTies Air 4310 ile tanıştıktan sonra belki de şimdiye dek neden daha önce sahip olmadığınızı kendinize sorabilirsiniz.

AirTies MESH teknolojisine sahip olan ürün öncelikle betonerme yapılardaki sinyal kayıplarını sona erdirme görevini üstlenebiliyor. Evrensel tekrarlayıcı özelliği sayesinde mevcut modeminizin markası ya da modeli her ne olursa olsun kapsama alanını artırabilir ve sinyal sorunu yaşanan bölgelerdeki bağlantı sorunlarınızı çözebilirsiniz. Yapmanız gereken sadece AirTies Air 4310'un bağlantılarını yaptıktan sonra üzerindeki WPS tuşuna basmaktan ibaret. 802.11b / g cihazlarla da uyumlu olarak çalışabilen AirTies Air 4310'un hız desteği teorik olarak 150 Mbps. Boyutlarına göre oldukça üstün bir performans sergilediğini söyleyebilmek mümkün. Antenlerin gövde içine gömülmüş olması da artı bir yön.

AirTies Air 4310'un aynı zamanda bir kablosuz erişim noktası olduğunu dile getirmiştik. Mevcut kablolu ADSL modeminize AirTies Air 4310'u bağlayarak tüm bağlantınızı kablosuz hale getirebilirsiniz. Yayın frekansı olarak 2.4 GHz destekleniyor ve tabletlerden taşınabilir bilgisayarlara kadar tüm cihazlara ihtiyaç duyacağı bağlantı sağlanabiliyor. Ürünün bir diğer özelliği de misafirleriniz için ayrıca bir ağ kurulumuna olanak tanıması. Çoklu SSID özelliği ile misafirleriniz sadece internete bağlanabilecek şekilde ağ bağlantısı kurabiliyor ve ev ya da işyerinizdeki bilgisayarlara erişim sağlayamıyor. Oldukça akıllı bir ürün olan AirTies Air 4310'un algılama özellikleri de hayatı kolaylaştıracak türden. Ağınızda yapılan tüm değişiklikler AirTies Air 4310 tarafından algılanıyor ve ikinci bir ayar yapmaya gerek kalmıyor. Firmware güncellemesi gibi önemli adımlar da cihaz tarafından otomatik olarak gerçekleştirilebiliyor.

Özetle

AirTies Air 4310 dediğimiz gibi arka odalarında bağlantı sorunu yaşayanlara ve mevcut kablolu ADSL modemini kablosuz ağa çevirmek isteyenlere hitap ediyor. Avuç içine sığabilecek tasarımı ürünü daha da başarılı kılıyor. Kurulum ve kullanım kolaylığı, daha da önemlisi piyasadaki tüm ağ ürünleriyle uyumlu çalışabilmesi de önemli bir avantaj.

Alternatifleri

Benzerleri elbette var ancak görevlerini yerine getirebilme gücü açısından AirTies Air 4310 oldukça başarılı bir ürün.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli AirTies Air 4310
Ürün Markası AirTies
CHIP Online Notu
88
Standart 802.11n
Hız 150 Mbps
Güvenlik WEP / WPA / WPA2
Boyutlar 90 x 70 x 20 mm
Çıkış Gücü 20 dBm
Okuyucu Yorumları