Asus RT-AXE7800 İnceleme

Hem Wifi 6 hem de 3 bant destekleyen bir router arıyorsanız Asus RT-AXE7800 ilginizi çekebilir.

Asus RT-AXE7800 inceleme
CHIP Online Notu 90
  • Sağlam performans
  • 6GHz özellikli
  • Multi-gig WAN/LAN
  • Ayarlanamayan antenler
  • Orta düzey dosya aktarım performansı

İnternet performansınızı artırmak istiyor ve bir router satın almayı düşünüyorsanız yeni nesil Wi-Fi standardını desteklediğinden emin olmanız oldukça mühim. 6GHz bandından yararlanmaya hazırsanız, yaptığımız testlerde verimliliği ile ön plana çıkan gerçek bir 3 bantlı yönlendirici olan RT-AXE7800 işinize bir hayli yarayabilir. Asus'un devasa antenleriyle dikkat çeken bu yeni RT-AXE7800 modeli pek çok özellik içeriyor.

Cihazda ömür boyu ebeveyn kontrolü ve ağ güvenliği yazılımı, 2.5Gbps bağlantı, bağlantı birleştirme ve mesh özellikleri gibi birçok yardımcı özellik sunuluyor. 6GHz spektrumuna erişmek isteyenleri fazlasıyla memnun edeceğini rahatlıkla söyleyebiliriz.

Asus RT-AXE7800'ün üzerindeki altıgen şeklindeki antenler yukarı ve aşağı katlanabiliyor ancak döndürülemiyor ya da başka bir şekilde ayarlanamıyor. Ancak zaten çekim kuvveti o kadar iyi ki, oynamanıza gerek kalmıyor.

Asus RT-AXE7800, bir router ancak aynı zamanda bir AiMesh yönlendirici. İçinde 1.7GHz dört çekirdekli CPU, 256MB flash bellek ve 512MB DDR4 bellek bulunduruyor. OFDMA iletimleri, MU-MIMO eşzamanlı veri akışı, Beamforming, 160MHz kanal bant genişliği ve WPA3 şifreleme dahil olmak üzere en son 802.11ax (Wi-Fi 6) teknolojilerinin tümünü destekliyor. Ömür boyu ücretsiz ebeveyn kontrolleri ve ağ güvenliği araçları sunan Asus’un AiProtection yazılımının yanı sıra cihazın diğer ayarları Asus mobil uygulaması kullanılarak uzaktan da yönetilebiliyor. Böylece her an her yerden cihaza erişebiliyorsunuz.

Sonuç

Asus RT-AXE7800, multi-gig bağlantısı, ücretsiz ebeveyn kontrolü ve ağ güvenliği yazılımı ve 6GHz veri iletimi desteği dahil olmak üzere birçok özellik ve iyi bir verim performansı sunan iyi donanımlı bir Wi-Fi 6E yönlendirici olarak dikkat çekiyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus RT-AXE7800
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
90