Hızlı ve kararlı bir ağ çözümü arayanlara.

Ağ çözümü arayanlar için geliştirilen RT-N14U Wireless N300, tasarımı ve özellikleriyle karşınızda.

Asus RT-N14U İnceleme
CHIP Online Notu 90
  • Kristal tasarımlı gövde
  • AiCloud özelliği
  • 30 saniyede kurulum
  • Çift bant desteği yok

Yalnızca bir router'dan daha fazlasını tercih edenlere özel olarak geliştirilen Asus RT-N14U Wireless N300, ağ bağlantıları için komple bir çözüm niteliğinde. Özellikle şık tasarımı ve beraberinde getirdiği özelliklerle dikkat çeken Asus RT-N14U, bulut bilişime de tam destek veriyor. Piyano siyahı renkli ve kristal şeklinde işlenmiş gövdesiyle göz alıcı bir tasarıma sahip olan Asus RT-N14U, kompakt boyutlarıyla da masanızın üzerinde oldukça şık bir görünüm sergiliyor. Şık gövdesini ve kablolarını kutusundan çıkarttıktan sonra yalnızca 30 saniye gibi kısa bir sürede bağlantılarını yapılandırabilmenizi ve anında internete erişebilmenizi sağlayan cihaz, özellikle kendisine bağlı cihazlar arası senkronize, paylaşım ve aktarım başarısıyla göz dolduruyor.

Şık gövdesi içinde iki adet dahili anten bulunduran Asus RT-N14U, bu antenleri sayesinde 300 Mbps hızı destekliyor. 2.4 GHz frekans bandında erişim sağlayan Asus RT-N14U, ayrıca 802.11 b/g/n/d standartlarını da destekliyor. Bağlantılarını arka kısmında bulunduran cihaz, burada 4 adet LAN, 1 adet de WAN arabirimine yer veriyor. All-in-One yazıcıları destekleyen, FTP sunucu ve 3G/4G çift WAN desteği gösteren Asus RT-N14U, özellikle AiCloud bulut teknolojisiyle beğenimizi kazanıyor. Eğer iOS veya Android işletim sistemli bir akıllı telefon veya tabletiniz varsa, ücretsiz olan bu uygulamayı indirerek Asus RT-N14U'ya bağlı durumda olan tüm bilgisayarlar arasında senkronizasyon ve paylaşım sağlayabiliyorsunuz. Üstelik bunu yapabilmek için cihazın yakınında olmanıza da gerek yok. Evde, işte veya dışarıda, nerede olursanız olun Asus RT-N14U'ya bağlı olan bilgisayarlara erişim sağlayabiliyorsunuz. Hatta uygulamaya küçük bir dokunuşla, uyku modunda olan bilgisayarınızı derin uykusundan uyandırabilirsiniz. Asus RT-N14U Wireless N300 hakkında bahsedebileceğimiz diğer bir özellik ise Download Master. Download Master özelliği ile daha hızlı ve pratik bir download deneyimi yaşamanız mümkün. Sezgisel bir kullanım sunan Asus RT-N14U, arabirimi ile hem bu tür uygulamaları hem de ağınızla ilgili diğer işlemleri rahatlıkla gerçekleştirebilmenizi de sağlıyor.

Özetle

Komple bir ağ çözümü arayanlar tarafından beğenileceğini düşündüğümüz Asus RT-N14U Wireless N300, gerek tasarımı gerek özellikleriyle beğenimizi kazandı. Cihaz özellikle bulut bilişime verdiği destekle önem kazanıyor.

Alternatifleri

Asus RT-N14U'ya alternatif olarak çift bant teknolojisine sahip bir ürün arayışı içindeyseniz yine Asus'un RT-N65U modeline bakabilirsiniz. Cihaz, 2.4 GHz'in yanında 5 GHz bandını da destekliyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Asus RT-N14U
Ürün Markası ASUS
CHIP Online Notu
90
Standart 802.11 b/g/n/d
Hız 300 Mbps
Frekans 2.4 GHz
Bağlantılar 1 x 10/100 WAN, 4 x 10/100 LAN, USB 2.0
Boyutlar 187 x 145 x 77 mm
Okuyucu Yorumları