Antivirüs Programı

Ücretsiz ama etkili bir virüs avcısına ihtiyacınız varsa Avira Free Antivirus'ü denemenizde fayda var.

Avira Free Antivirus 2012 İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Ücretsiz olması
  • Sade arabirim
  • Sistemi yavaşlatmaması

İnternetin hayatımıza iyiden iyiye girmesiyle birlikte artık birçok işlemi bilgisayarın başından kalkmadan, sadece birkaç tıklama suretiyle halledebiliyoruz. Bilgiye ulaşmayı bu kadar kısaltan ve insanlığın hayatını kolaylaştıran internet, diğer yandan da çok büyük bir tehdit ve gerekli önlemlerin alınmaması durumunda kullanıcıların başı fazlasıyla ağrıyabiliyor

Bu nedenle bilgisayarları ücretli ya da ücretsiz güvenlik yazılımlarıyla koruma altına almak oldukça önemli. Bu anlamda geliştirilen ve kullanıcıların ücretsiz olarak indirebildiği Avira'nin en yeni antivirüs yazılımı Avira Free Antivirus 2012, bir antivirüs yazılımından beklenecek özelliklere fazlasıyla sahip bir yazılım.

Önceki sürümlerine nazaran daha sade bir arabirime sahip olan ve bu sayede kullanıcıların işini kolaylaştıran yazılım, kurulum esnasında otomatik olarak uyumlu olmayan güvenlik yazılımlarını kendi başına kaldırabiliyor.

Sistem kaynaklarını nispeten daha az kullanan ve IPv6 desteği sunan Antivir Free Antivirus 2012 ile bilgisayarınızı virüse karşı taratabilir, internet üzerinden gelecek olası tehditlere karşı bu yazılım sayesinde her an tetikte olabilirsiniz.

Ancak şunu da hatırlatmadan geçmeyelim: Antivirüs yazılımını kurmakla işiniz bitmiyor. Programınızı sık sık güncellemeli, bilgisayarınızı belirli aralıklarla virüslere karşı taratmalı ve kişisel olarak tehdit içerebilecek web sitelerinden veya uygulamalardan uzak durmalısınız.

Özetle

Bilgisayarınızı internet üzerinden gelebilecek olası tüm tehditlere karşı üstelik ücretsiz olarak Avira Free Antivirus ile koruyabilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Avira Free Antivirus 2012
Ürün Markası Avira
CHIP Online Notu
68
Kapladığı alan 83 MB
Uyumlu işletim sistemleri Windows XP, Vista, Windows 7
Okuyucu Yorumları