Ses kalitesi ve tasarımıyla dikkat çekici.

Ses kalitesi ve taşınabilir olmasının yanı sıra tarz sahibi tasarımıyla da konuşulmaya aday.

Bang & Olufsen Beolit 12 İnceleme
CHIP Online Notu 92
  • Yüksek ses kalitesi
  • Kullanım kolaylığı
  • Konsept tasarımı
  • Yüksek fiyatı

İster evde, isterseniz de dış mekanlarda arkadaşlarınızla birlikte gerçekleştireceğiniz organizasyon ve mini partilerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün olarak sunulan Bang & Olufsen'in kablosuz müzik sistemi Beolit 12, özellikle şık tasarımı ile dikkat çekiyor. Airplay desteği sayesinde iPhone, iPad ve iPod'unuzdan kaliteli müzik dinletisi sunan Beolit 12, toplamda 120 watt ses çıkış gücüne ulaşabiliyor. Üzerinde 2 inç boyutunda iki tweeter ve 4 inç boyutunda bir subwoofer hoparlör bulunduran Beolit 12, hoparlörlerini şık bir gövdede saklıyor. Izgara görünümlü ve oval bir tasarıma sahip olan Beolit 12, 2.8 kilogram ağırlığıyla da kolaylıkla taşınabiliyor. Bu sayede cihazı oturma odanızdan mutfağa veya arabanın arkasına atarak rahatlıkla organizasyon alanına götürebiliyorsunuz.

Beolit 12'yi kullanmak için elbette yalnızca tek bir yol yok. Üzerinde bulundurduğu USB ve jak bağlantıları sayesinde cihazı bilgisayarınıza da rahatlıkla bağlayabiliyorsunuz. Aynı zamanda Ethernet portu sayesinde cihazı ağınıza bağlamanız da mümkün. Hemen üst tarafında dört adet tuş bulunduran Beolit 12, bu tuşlarla ses seviyesini ayarlamanıza, kablosuz iletişimi aktif etmeye ve cihazı açıp kapatmanıza olanak tanıyor. Cihazın çevresinde bunlardan başka herhangi bir tuş veya slot bulunmuyor. Böylece tasarımsal bütünlük sunmayı başaran Beolit 12, şarj edilebilir bataryasıyla da 8 saate kadar müzik keyfi vadediyor.

Beolit 12 elbette yalnızca müzik dinlemeniz için değil, sesin bulunduğu her alanda rahatlıkla kullanılabiliyor. İster iPhone veya iPod'unuzdan kablosuz müzik aktarabilir, ister cihazı bilgisayarınıza hoparlör olarak bağlayabilir, isterseniz de kanepenizde iPad'inizde film izlerken sesi yine Beolit 12'nin hoparlörlerinden alabilirsiniz. Yüksek ses kalitesiyle beğeninizi kazanacağını düşündüğümüz Beolit 12, elbette her Bang & Olufsen ürünü gibi biraz pahalı. O nedenle daha çok konsept ürünlere ilgi duyan kullanıcılar tarafından tercih edileceğini düşünüyoruz.

Özetle

Beolit 12'nin, şık, taşınabilir ve tarz sahibi bir müzik sistemi sahibi olmak isteyen kullanıcılar tarafından tercih edilebileceğini düşünüyoruz.

Alternatifleri

Tarzı ve müzik kalitesiyle alanında başarı gösteren cihazın fiyatını yüksek bulan kullanıcılar, daha uygun fiyatlı alternatiflerine yönelebilirler.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Bang & Olufsen Beolit 12
Ürün Markası Bang & Olufsen
CHIP Online Notu
92
Ses Çıkış Gücü 120 watt
Renk Sarı, mavi, açık / koyu gri
Pil ömrü 8 saat
Bağlantılar USB, mini jak, Ethernet, Wi-Fi
Boyutlar 23 x 18.8 x 13.3 cm
Ağırlık 2.8 kg
Okuyucu Yorumları