BlueAnt Pump HD Sporsbuds'ı inceledik.

Spor yaparken ve seyahat ederken müziksiz olmaz diyenler için BlueAnt Pump HD Sporsbuds'ı inceledik.

CHIP Online Notu 75
  • Ses kalitesi
  • Güvenli bağlantı
  • Su geçirmeyen özellik
  • Uzun pil ömrü
  • Ses tanımı kötü
  • Rahatsız edici stabilizatörler

Kulaklıklar artık hayatımızın vazgeçilmez parçaları. Yolculuk esnasında, spor yaparken ve hatta yüzerken müziğin tadını çıkarmak istiyorsanız BlueAnt Pump HD Sportsbuds sizin için ideal bir Bluetooth kulaklık olabilir. Avustralya merkezli şirket BlueAnt WiFi, Pump HD Sportsbuds kulaklık setiyle oldukça iddialı bir ürüne imza atmış. Kısa, sarkmayan kablosu ve rahat kullanımıyla öne çıkan BlueAnt Pump HD Sportsbuds, kulak içi modeliyle küçük ve hafif olarak tasarlanmış.

Bluetooth 3.0 sürümü, uzun pil ömrü, suya dayanıklı yapısı, güvenli bağlantısı ve ter önleyici özelliği ile BlueAnt Pump HD Sportsbuds, ilk bakışta gayet memnun edici bir Bluetooth kulaklık olarak dikkat çekiyor. Kulağınıza taktığınızda sizi rahatsız etmeyen 12.5 mm'lik sürücülere, yumuşak kulak yastıkları ve kısa kabloya sahip olan BlueAnt Pump HD Sportsbuds, ses tanımı konusunda ise pek iyi performans göstermiyor. Fakat oldukça hareketli bir hayata sahip olanların bu kulaklığı yanından ayırmayacağını düşünüyoruz. Peki, kulaklık seti bize başka neler sunuyor? Şimdi daha yakından inceleyelim.

Yakından bakalım

BlueAnt Pump HD Sportsbuds, kulak içi bir model. Kulaklığın küçük ve hafif olarak tasarlandığını söylemiştik. Hem görünüm hem performans olarak sportif görünüm sunan BlueAnt Pump HD Sportsbuds, iki rahat kulaklığı ve kısa, düz ve dolaşmayan kablosu sayesinde kulağınıza tam olarak yerleşiyor.

BlueAnt Pump HD Sportsbuds, mavi ve yeşil renkleriyle şık bir tasarıma yer veriyor. Sağ kulaklıkta ses kontrol düğmeleri ve kulaklığı şarj edebilmeniz için bir MicroUSB bağlantı noktası bulunuyor. Ayrıca BlueAnt Pump HD Sportsbuds kutusunun içinden kulağınıza uygun olarak tasarlanmış farklı büyüklüklerde kulak pedleri de çıkıyor. Bu konuda zengin seçenek var. Bu sayede en rahat ettiğiniz kulak pedini seçip kullanabiliyorsunuz. Ancak stabilizatörlerin rahatsız edici olduğunu söyleyelim.

Ses performansı

BlueAnt Pump HD Sportsbuds, ses kalitesiyle ise iyi bir performans gösteriyor. Diğer yandan büyüklüğü ve ağırlığı itibariyle iyi ses üreten BlueAnt Pump HD Sportsbuds, ses tanımı konusunda pek iyi bir performans sergilemiyor. Telefon görüşmeleri konusunda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

BlueAnt Pump HD Sportsbuds, Bluetooth 3.0 bağlantısı kullanıyor. Bu konuda bizden tam puan aldığını söyleyebiliriz. Gayet kolay bir şekilde bağlantı kuran kulaklık seti, böylelikle rahatlıkla kullanılabiliyor. Diğer yandan şarj için elbette USB bağlantısını kullanıyorsunuz. Standart USB kablo ile şarj edilebilen kulaklık, uzun pil ömrü sağlıyor. Ortalama 7 ila 8 saat arası pil ömrü gösteren BlueAnt Pump HD Sportsbuds, böylece uygun kullanım şartlarını sağlıyor.

Özetle

Sporseverlerin, uzun seyahatlere çıkan gezginlerin ve yüzücülerin beğenisini kazanacak olan BlueAnt Pump HD Sportsbuds, ses kalitesi ve su geçirmezliği ile iyi performans sergileyen bir Bluetooth kulaklık.

Kimler Almalı

Müziğin keyfini yüzerken, koşarken, spor yaparken ve yolculuklarda çıkarmak isteyenlerin BlueAnt Pump HD Sportsbuds'ı beğeneceklerini düşünüyoruz.

Alternatifleri

BlueAnt Pump HD Sportsbuds'a alternatif olarak yine suya karşı dayanıklı olan Sony NWZ-W273S'yi önerebiliriz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli BlueAnt Pump HD Sportsbuds
Ürün Markası BlueAnt
CHIP Online Notu
75
Frekans Tepkisi 20 – 20.000 Hz
Empedans 32 Ohm
Sürücüler 12.5 mm
Pil Ömrü 7 – 8 saat
Bağlantılar microUSB, Bluetooth 3.0
Okuyucu Yorumları