Creative Sound Blaster Axx200'ü inceledik.

Şık tasarımı ve mobil özgürlüğüyle dikkat çeken Creative Sound Blaster Axx200'ü inceledik.

Creative Sound Blaster Axx200 İnceleme
CHIP Online Notu 81
  • Yüksek ses kalitesi
  • Uzun pil ömrü
  • İdeal ölçüler
  • Kolay kullanım
  • Müzik kontrol tuşları yok
  • Pek kullanışlı olmayan özelliklerle donalı

Müziği her yere taşımak isteyenler için Creative Sound Blaster Axx200 size göre bir cihaz olabilir. Evde, parkta, bahçede, kısacası müziği taşımak istediğiniz her yerde size bu imkanı sağlayan Creative Sound Blaster Axx200 bunu kablosuz yapısıyla sağlıyor. Taşınabilir, kablosuz ve üzerindeki kaliteli hoparlörleriyle iyi bir ses kalitesi sunan Creative Sound Blaster Axx200 tasarımıyla da gayet iyi görünüyor. Peki, Creative Sound Blaster Axx200 bize başka neler sunuyor? Şimdi daha yakından bakalım.

Tasarım ve genel özellikler

Creative Sound Blaster Axx200, Axx SBX10 ve Axx SBX20 ile benzerlik gösteren, taşınabilir bir cihaz. Canlı ses performansı, uzun pil ömrü, ergonomik yapısı ve kolay kullanımıyla dikkat çeken ürün NFC özelliği taşıyor. Axx200, sadece NFC özellikli bir Bluetooth hoparlör değil; aynı zamanda PC ses kartı, MP3 çalar, telefon şarj cihazı, megafon ve polis sireni olarak da kullanılabilecek şekilde ilginç bir ürün.

Creative Sound Blaster Axx200, ses kartı olarak da kullanabileceğiniz bir cihaz. Eğer iPhone veya Android cihaz kullanıyorsanız NFC özelliğini kullanarak veya USB üzerinden telefonunuza takarak Axx200 aracılığıyla, müzik, oyun ve videoları cihaz üzerinden çalabiliyorsunuz.

Taşınabilir şekilde tasarlanan Creative Sound Blaster Axx200, 500 gr ağırlığında. Ele oturan yapısıyla 64 mm kalınlığında olan Creative Sound Blaster Axx200'ün üzerinde bir kulaklık girişi, microUSB, microSD kart girişi ve güç butonu bulunuyor. Creative Sound Blaster Axx200 ayrıca üzerinde 4 mikrofon bulunduruyor.

Müzik dinlemek, telefonunuzu şarj etmek gibi ihtiyaçlarınız için Creative Sound Blaster Axx200'ü istediğiniz her yere yanınızda götürebiliyorsunuz. Fakat yüksek ses kalitesi sunsa da, müzik kontrolü sağlayacak herhangi bir komut butonuna sahip olmadığını söyleyelim.

Performansı nasıl?

Creative Sound Blaster Axx200, SBX ses geliştirme teknolojisi taşıyor. Müzik dinlerken ve telefonda görüşmelerinizi yaparken size oldukça iyi bir ses performansı sunuyor. Özellikle bas müzik severlerin memnun olacağını söyleyebiliriz.

Creative Sound Blaster Axx200'ü batarya kapasitesi 5200 mAh. Micro USB kablosunu kullanarak şarj edebiliyorsunuz. 15 saat pil ömrü sunan Creative Sound Blaster Axx200, böylece sizi pil ömrü ile de yarı yolda bırakmıyor. Öte yandan cihazı kullanarak cep telefonlarınızı şarj etmeniz de mümkün.

Eğer bir iPhone veya Android cihaz kullanıyorsanız telefonunuzu ve Creative Sound Blaster Axx200'ü NFC özelliğini kullanarak kolaylıkla eşleştirebilir, Wi-Fi bağlantısından faydalanabilir ve ses kalitesiyle müziğin, oyunun, filmin tadını çıkartabilirsiniz.

Özetle

Creative Sound Blaster Axx200, istediğiniz her yerde kullanabileceğiniz bir cihaz. Gerek ses kalitesi gerekse pil ömrü oldukça kaliteli ve kullanışlı bir Bluetooth hoparlör.

Kimler Almalı

Müzik keyfini uzun soluklu farklı ortamlara taşımak isteyen ve tasarıma da önem gösteren ve bas müziği seven kullanıcıların Creative Sound Blaster Axx200'ü beğeneceğini düşünüyoruz.

Alternatifleri

Creative Sound Blaster Axx200'e alternatif olarak Jabra Solemate Max'i inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Creative Sound Blaster Axx200
Ürün Markası Creative
CHIP Online Notu
81
Çıkış Stereo
Ses İşlemcisi SB-Axx1
NFC Var
Batarya 5200 mAh
Çalma Süresi 15 saat
Bağlantılar USB 2.0, Bluetooth 2.1, microSD
Ağırlık 500 gr.
Okuyucu Yorumları