Yeni oyuncu

Yüksek taşınabilirliği ve kullanımı kolay tasarımıyla ön plana çıkan Datron, sık seyahate çıkıyorsanız işinize yarayacak.

CHIP Online Notu 68
  • Yüksek taşınabilirlik
  • Uzun pil süresi
  • Yüksek sabit disk kapasitesi

Bir süredir dizüstü pazarında yarışan Datron, Mobee serisiyle rekabete girmiş durumda. MS-N011 serisi tam olarak taşınılabilirlik için düşünülmüş. Intel'in Atom işlemcileri ile bu alanda yarattığı pazarda iddialı bir tasarımla yarışan ürün genel olarak bakıldığında tüketicinin tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek gibi görünüyor. Ez fazla 1.024 x 768 çözünürlüğe izin veren ekranda bu çözünürlükte görüntü taştığı için 1.023 x 600 çözünürlükte kullanmakta yarar var. Üzerinde 3 adet USB, 1 adet ethernet, 1 adet VGA, birer adet mikrofon ve ses girişi bulunan sistem, aynı zamanda bir adet SD/MMC kart okuyucusuna da sahip. Bu sayede ürünün en büyük esprisi olan tatilde fotoğraflarınızı atabilmeniz veya belleği arttırabilmeniz olanağı da sağlanmış oluyor. Tabii ki iş için sık sık seyahatlere gidiyorsanız elektronik postalarınızı kontrol etmek veya internette gezinmek gibi basit işler için de bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ayrıca 1 kg'lık ağırlığı ile ürünü taşımak son derece kolay ve sırt çantasına dahi kolaylıkla sığıyor. 150 GB sabit diski benzerlerine göre büyük bir alan sunuyor. 4 saat pil ömrü bulunan üründe web kamerası ve bluetooth özelliği de mevcut.

Özetle

Yüksek taşınabilirliği ve kullanımı kolay tasarımıyla ön plana çıkan Datron, sık seyahate çıkıyorsanız işinize yarayacak.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Datron Mobee MS-N011
Ürün Markası Datron
CHIP Online Notu
68
İşlemci Intel Atom 1.60 GHz
Sabit disk 150 GB
RAM 1.024 MB DDR2
Ekran 10 inç, Intel G65MGE
Boyut 26,2 x 19 x 2,2 cm
Ağırlık 1 kg
Okuyucu Yorumları