Renkli de basabilen s/b Lazer

Lazer yazıcılar, gelişen teknoloji ile ev kullanıcılarının da alabileceğe maliyetlere düşmüş durumda. Ancak maliyet aylık iş gücüne göre hesaplandığında siyah/beyaz lazer yazıcılar oldukça ilgi görüyor.

Epson AcuLaser 2600N İnceleme
CHIP Online Notu 66

Peki arada bir renkli baskıya da ihtiyaç duyan kişiler ne yapmalı? Başarılı baskı ürünleri ile tanıdığımız Epson AcuLaser 2600N adlı yeni ürünü ile tam bu ihtiyaca cevap veriyor. Dakikadaki 30 sayfalık çıktı performansı, 2.400 RIT ile kaliteli baskı çözünürlüğü ve 350 MHz’lik işlemcisi ile yüksek bir performans sergileyen üründe renkli baskı almak için yapmanız gereken tek şey, renkli toner entegre etmek. AcuLaser renkli toner ile dakikada 7,5 sayfalık baskı hızına ulaşıyor. 10/100 Ethernet portunun da bulunması iş çevreleri için büyük bir avantaj. Birçok bilgiyi rahatça gösterebilen LCD bilgi ekranı ve 650 sayfalı k kağıt besleme ünitesi, bu ürünün küçük ve orta boy işletmelere hızlı adapte olabileceğini gösteriyor.

Özetle

Daha çok siyah/beyaz baskı ile uğraşan, nadiren renkli baskılara da ihtiyaç duyan iş çevreleri için oldukça başarılı, kaliteli ve ekonomik bir seçenek.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Epson AcuLaser 2600N
Ürün Markası Epson
CHIP Online Notu
66
Okuyucu Yorumları