İşte ev sineması

Küçük boyutları ve beraberinde gelen aksesuarlarıyla kısa sürede kolayca kurup tadını çıkartabileceğiniz bir ürün paketi.

Epson EMP-TWD10 İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • DVD oynatıcılı
  • Uygun boyutlar
  • Zengin kutu içeriği

Epson, birçok son kullanıcının aklındaki ev sinema sistemini tek bir kutuya toplamış. EMP-TWD10 kısaca üzerinde DVD okuyucu bulunan bir projeksiyon cihazı. Ürünün üzerinde dört adet hopalör bulunuyor ayrıca bir adet 80 inç'lik perde veriliyor. Böylece sisteminizi kurmak için ihtiyacınız olan her şeyi tek bir kutu içinde alıp götürüyor ve kurar kurmaz keyfini çıkartmaya başlayabiliyorsunuz. DivX uyumlu ürün, döner tabanı ve yatay/dikey lens kaydırma özelliği sayesinde eğimli yerleştirilse dahi bir açıya kadar ayarlanabiliyor. Bu özelliği sayesinde ürünü genişçe bir rafa bile rahatça konumlandırabiliyorsunuz.Siyah ve beyazın uyumuyla oldukça şık görünen ürün, göz zevkinizi okşayan bir tasarıma sahip. 720p çözünürlük destekleyen projeksiyon cihazı, 1 adet kompozit, 1 adet s-video, 1 adet USB ve 3 adet RCA girişiyle birçok aygıtın bağlanabilmesine de imkân tanıyor. Daha önceden belirlenmiş ses ve renk modlarıyla ayar yapmanıza gerek kalmayan cihazın lambası ise, 2.000 saatlik kullanım garantisine sahip. Ürünün zoom ve odak ayarı ise elle yapılıyor. Küçük boyutuyla her yere rahatça sığdırabileceğiniz ürünle uzaktan kumanda da geliyor.

Özetle

Küçük boyutları ve beraberinde gelen aksesuarlarıyla kısa sürede kolayca kurup tadını çıkartabileceğiniz bir ürün paketi.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Epson EMP-TWD10
Ürün Markası Epson
CHIP Online Notu
68
Teknolojisi 3 LCD
Parlaklık 1.200 Ansi lümen
Kontrast 1000:1
Çözünürlük 1.280 x 720
Boyut 260 x 330 x 183 mm
Ağırlık 6.900 g
26/04/2008 tarihli fiyatı 2.363 YTL (KDV dahil)
Okuyucu Yorumları