Güç, kararlılık ve taşınabilirlik bir arada

Siemens Lifebook S serisi profesyonel kullanıcıların aradığı performans, kararlılık ve genişleyebilirlik özelliklerini mükemmel bir kombinasyonla üzerinde barındıran yeni nesil bir dizüstü bilgisayarı.

Fujitsu Siemens Lifebook S Serisi İnceleme
CHIP Online Notu 68

Sıra dışı boyut ve ağırlık değerleri ile kullanıcıya farklı bir ürün sunan Siemens, zengindonanım bileşenleri ile de multimedya ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Intel’in yeni Mobile Pentium III 750 MHz “low voltage” işlemcisine sahip olan Lifebook S, bu sayede yüksek bir güç ihtiyacına gerek duymuyor. Kullanıcının çeşitli donanımlar entegre etmesine izin vermesi, dizüstünün beğendiğimiz özellikleri arasında yer alıyor.B unlara ek olarak notebook içerisinde yer alan V.90 modem ve ethernet kartı sayesinde internet veya herhangi bir ağ ortamına kolayca bağlanabiliyorsunuz.Temel özelliklerinin bir arada bulunduğu bu ürün çok fazla seyahat eden ve buna rağmen iletişimden ve teknolojiden ödün vermeyen kişiler için iyi bir seçenek.

Özetle

Hafif, güzel bir görünüme sahip ve her evrak çantasına sığabilecek büyüklükteki Lifebook S, güveninizi asla sarsmayacak bir yol arkadaşı...
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Fujitsu Siemens Lifebook S Serisi
Ürün Markası Fujitsu
CHIP Online Notu
68
Okuyucu Yorumları