Home-ofis kullanıcılarının yeni yardımcısı

Ekran kartları ve işlemcilerde yaşanan hızlı değişimleri takip etmek bir hayli zorlaştı. Oysa lazer yazıcılarda bu durum farklı. Bu ürünlerde yaşanan değişimler epey nadir. Gerçi lazer yazıcıların baskı kaliteleri zaten iyi idi ama, hızları için aynısını söyleyemiyoruz.

HP LazerJet 1000W İnceleme
CHIP Online Notu 70

Bu ay Test Merkezi’mize incelenmek üzere gönderilen HP Laserjet 1000W, USB arabirimine sahip olan ve dakikada 10 sayfa baskı yapabilen bir lazer yazıcı. Kullanıcıya kolay bir kullanım sağlayan HP yazıcı, üzerinde 48 MHz’lik bir RISC işlemci taşıyor. Buna ek olarak 1200dpi baskı çözünürlüğü ve 1 MB belleğe sahip bu ürün, ilk baskı için 15 saniyeye ihtiyaç duyuyor.Office baskı hızı gayet iyi olan bu yazıcı için, ne yazık ki aynısını grafik baskı hızında söyleyemiyoruz. Buna rağmen cihazın baskı kalitesi beğenimizi kazandı. 1200 dpi baskı çözünürlüğünde resim ve grafikler iyi bir tonlama ile basılıyor.

Özetle

Maksimum 216x356 mm. ile minimum 76x127 mm. boyutlarındaki kağıtlara baskı yapabilen bu cihaz uygun boyutu ve ağırlığı ile home-ofis ve küçük işletmelerde iyi bir performans sergilemeyi başarıyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP LazerJet 1000W
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
70
Okuyucu Yorumları