Portatif Fotoğraf Laboratuarı

Dijital fotoğraf makineleri ile çekilen resimler, değişik bellek kartlarında saklanıyor ve kart okuyucuları veya makinelerinin direct PC’ye bağlaması suretiyle aktarılabiliyorlar. Dileyen kullanıcılar bir photo printer yardımı ile resimlerini evlerinde photo kağıdına basabiliyor.

HP Photosmart 100 İnceleme
CHIP Online Notu 82

Bu avantaj sayesinde fotoğrafçıya gitmeden evinizde oluşturduğunuz laboratuar ile dilediğiniz resimleri anında basabilirsiniz. Hewlett Packard, yazıcı ailesine yeni bir ürün ekleyerek, taşınabilir yazıcılar kategorisine getirdiği farklı çözümler ile yeniden karşımıza çıktı.Bu yazıcı yukarıda bahsi geçen ve photo printer olarak adlandırdığımız yazıcılardan biri. Yalnız bu ürünü benzer ürünlerden farklı kılan çok önemli bir özellik var. O da, ürünün birden çok bellek teknolojilerini desteklemesi. Yani bu cihaz CompactFlash, SmartMedia ve Memory Stick bellek türlerini destekliyor. Yapmanız gereken tek şey bellek kartınızı cihazın yuvasına takmak.

Özetle

Yüksek bir baskı çözünürlüğü ile iyi bir baskı kalitesi yakalayan cihazın, dijital fotoğraf makinesi sahiplerini memnun edeceğine inanıyoruz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli HP Photosmart 100
Ürün Markası HP
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları