Hediyeli

Evinde küçük bir kablolu veya kablosuz ağ kurmak isteyenlerden ofis içi kullanıma kadar güvenli veri aktarımı sağlayan bir modem.

Inca IM -204WD İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Yüksek güvenlik standartları
  • Kolay kurulum
  • Kutu içeriği

Inca'nın IM-204WD modemi 165 x 135 x 38 mm boyutlarıyla masanızın üzerinde kolayca konumlandırabileceğiniz, yer kaplamayan bir ürün. 4 adet ethernet yuvasına sahip olan modemle birlikte kolaylıkla kullanabileceğiniz bir adet kablosuz USB ağ bağdaştırıcısı da hediye olarak veriliyor. Böylece ürünün kablosuz özelliğini de kolayca kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Web üzerinden yapılandırma için kullanıcı dostu bir web arayüzü bulunan modem, ağınızdaki bir DHCP sunucu gibi yapılandırılabiliyor. Ürün aynı zamanda adres filtreleme ve DMZ hosting gibi özelliklere de sahip. SNMP V2, RIP v1, RIP v2 ve NAT desteği bulunan modem, 2.40Ghz -2.4835Ghz frekans aralığında çalışıyor ve oldukça güçlü bir çekim alanına sahip. Ürün aynı zamanda birçok popüler oyun için otomatik olarak port ayarı yapabiliyor. Böylece Internet üzerinden oynanan oyunlar için araştırma yapıp gerekli portları elle açmanıza gerek kalmıyor. Şık bir görünüme sahip olan ürün gerek evinizde gerekse ofisinizde kuracağınız kablolu ve kablosuz ağlar için uygun bir ürün olarak ön plana çıkıyor. Ayrıca ürünle beraber temel kurulum için gerekli tüm donanımlar da veriliyor.

Özetle

: Evinde küçük bir kablolu veya kablosuz ağ kurmak isteyenlerden ofis içi kullanıma kadar güvenli veri aktarımı sağlayan bir modem.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Inca IM -204WD
Ürün Markası Inca
CHIP Online Notu
68
Arabirim 4 x Ethernet
Kablosuz ağ 802.11 b\g
ADSL Standardı ADSL2+
En yüksek veri aktarımı 54 Mbps
Splitter Var
Diğer Uyarı ışıkları
Okuyucu Yorumları