Kingston Canvas Select Plus İnceleme

Kingston'ın Android telefonlara özel hazırladığı Canvas Select Plus microSD kartını inceledik.

CHIP Online Notu 90
  • İyi performans
  • Dayanıklı
  • Dayanıklı

microSD kartları yoğun olarak akıllı telefonlarımızda kullanıyoruz, ancak adaptörle beraber elbette dijital fotoğraf makineleri için de önemli bir depolama aracı olduğu muhakkak. Her iki noktada da elbette aradığımız şey performans. Kingston'un yeni Canvas Select Plus microSD kartı da bu noktada karşımıza çıkıyor.

Kingston'ın Canvas ailesinde geniş seçenekler yer alıyor ki bunlardan bazılarını daha önce de inceledik. Canvas Select, Canvas Go ve Canvas React modellerinden sonra bu kez de Canvas Select Plus modeliyle ofisimize konuk ettiğimiz Kingston, bu modeliyle geniş bir depolama aralığı sunuyor.

Elimizdeki modeliyle 64 GB'lık kapasite sunan kartın ayrıca 16 GB, 32 GB, 128 GB ve daha yukarıda 256 GB ile 512 GB'lık seçenekleri de yer alıyor.

Kutusundan SD kart adaptörüyle birlikte çıkan Canvas Select Plus, böylece telefonlarda, bilgisayarda ve fotoğraf makinelerinde rahatlıkla kullanılabiliiyor. Class 10 UHS-I sınıflanan kart, özellikle Android işletim sistemli cihazlarda kullanım için optimize edilmiş bir model. Böylece Android telefonlarda performans noktasında yüksek çözünürlüklü fotoğraf çekimlerinde ve işlenmesinde hız sağladığı gibi, video kayıtlarında da performans sağlıyor. Kingston Canvas Select Plus'ın okuma ve yazma hızları da 100 MB/s civarında olmasıyla bunu karşılıyor.

Özetle

Kingston Canvas Select Plus, özellikle Android akıllı telefonu için güvenilir ve hızlı bir microSD kart arayanlar tarafından tercih edilebilir. Kingston'ın ömür boyu garanti sunması da kart için önemli bir avantaj. Kingston Canvas Select Plus'ın 64 GB'lık modelinin fiyatı da 71 TL dolaylarında. Bu anlamda fiyatıyla da oldukça rekabetçi olduğunu söylemek lazım. Hatta pek çok muadilinden fiyat avantajı da sunuyor.

Kimler Almalı

Özellikle Android akıllı telefonu için bir microSD kart arayanlar Kingston Canvas Select Plus'ı satın almayı düşünülebilirler.

Alternatifleri

64 GB'lık kapasiteden daha yüksek bir microSD kart arayanlar yine Kingston Canvas Select Plus'ın 128 GB, 256 GB ve 512 GB'lık modellerine yönelebilirler.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Kingston Canvas Select Plus
Ürün Markası Kingston
CHIP Online Notu
90
Kapasite 64 GB
Sınıf UHS-I Video Speed Class (V10)
Okuma / Yazma Hızı 100 MB/s'ye kadar
Boyutlar 11 x 15 x 1 mm
Garanti Ömür boyu
Okuyucu Yorumları