Kablosuz oyun konsolu

Üreticiler, oyun severlerin PC platformunda oyunlardan daha fazla zevk alabilmesi için, PC başında oyun oynandığını unutturacak donanımlar üretiyorlar. Bunun en önemli amacı oyuna konsantre olmayı kolaylaştırması.

Logitech Cordless Rumblepad İnceleme
CHIP Online Notu 76

Logitech'in kablosuz ürünleri hem PC – donanım arası iletişimdeki başarıları hem de ergonomileri ile şimdiye kadar birçok ödül aldı. Ancak bu sefer gerçekten ileri gitmişler: Logitech RumblePad'in kablosuz hali karşımızda. Cordless RumblePad USB portundan bilgisayara takılan bir radyo alıcısı ile çalışan bir gamepad.Üz erindeki 2 adet analog çubuk, yön tuşları ve 11 adet programlanabilir tuşu her tip oyunu rahatça oynayabilmenizi sağlıyor.Daha fazla tuşa ihtiyacınız olan oyunlar için Shift özelliğiyle her tuşa iki fonksiyon yüklenmesi de oldukça başarılı.4 adet kalem pil ile çalışan ürün, Rumble tuşu ile aktive edilen titreşim özelliği sayesinde, oyunları daha gerçekçi hale getiriyor.

Özetle

Kablosuz olmasının yanı sıra, her oyunda kullanabileceğiniz 11 ayarlanabilir tuş ve 50 saate yakın performansı ile mükemmel bir oyun canavarı.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Logitech Cordless Rumblepad
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
76
Okuyucu Yorumları