Logitech G560 İnceleme

LIGHTSYNC desteği ve muhteşem ses performansı sunan Logitech G560 inceleme masamızda.

CHIP Online Notu 88
  • LIGHTSYNC
  • Muazzam ses performansı
  • Şık tasarım
  • Yüksek fiyat
  • Subwoofer kapatılamıyor

Logitech'in efsanevi Z506 ve Z906 setlerini bildiğinizi varsayıyorum. Uzun süredir müzikte kalite arayanların tercihi olan bu modeller halen satılmaya devam ediyor ve kendi sınıflarının en iyileri arasında. Logitech bu defa özellikle oyunculara yönelik olarak ürettiği G560 modeliyle karşımızda ve bir kez daha standardı belirlemeyi hedefliyor.

G560 tamamen yeni bir tasarıma sahip. 2+1 konfigürasyonunda üretilen bu model dört farklı aydınlatma bölgesine sahip RGB ışıklandırmalı hoparlörler ile beraber geliyor. Logitech'in diğer LIGHTSYNC destekli modelleriyle senkron bir aydınlatma sunabilen bu hoparlörler narin görüntülerinden beklemeyeceğiniz kadar güçlü ve kaliteli bir ses sunuyor. Aynı şekilde subwoofer da en zor beğenen müzik tutkunlarının bile beğenisini kazanacak kadar başarılı bir tamamlayıcı olarak setimizde bulunuyor. Burada tek problem bu subwoofer'ı gerektiğinde devre dışı bırakamıyor olmanız. Yani onu kapatamıyorsunuz.

LIGHTSYNC sadece diğer Logitech ürünleriyle senkron ışıklandırma anlamına gelmiyor. "Screen Sampler" özelliği sayesinde oynadığınız oyundaki patlamalar, alınan hasarlar, hasarın yönü, yakından geçen bir mermi gibi detaylar bile LIGHTSYNC tarafından bir ışık oyunu haline getiriliyor ve atmosfere pozitif bir katkı sunuyor.

Konumsal ses teknolojisini destekleyen ve DTS:X Ultra sertifikasına sahip olan G560 toplam 240 Watt gücünde (120W RMS) bir ses çıkışı sunuyor.

Özetle

Logitech G560 gerek oyuncular gerekse müzik tutkunları için çok ciddi bir alternatif olarak karşımıza çıktı. İncelemesini yaptığımız sırada ürünün Türkiye fiyatı henüz belirlenmemişti ancak yurt dışı fiyatından (200$) ve döviz kurundan hareketle ülkemizdeki fiyatının 1500 TL ve üzeri olması sürpriz olmayacaktır.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Logitech G560
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
88
Okuyucu Yorumları