Logitech, ses sistemiyle sese yön veriyor.

Ses sistemleri konusunda uzman firmalardan Logitech, 2.1 hoparlör sistemi ile sese yön veriyor.

Logitech Speaker System Z553 İnceleme
CHIP Online Notu 88
  • Ses performansı
  • Sese yön veren tasarım
  • Bas derinliği
  • Çok fazla kablosu var

Her ne kadar dizüstü bilgisayar ve tabletlerle birlikte artık eskisine nazaran çok daha fazla mobil yaşıyor olsak da, özellikle pek çoğumuzun evinde dizüstü bilgisayarını konumlandırdığı veya masaüstü bilgisayarının ana üssü olan çalışma masasında bir hoparlör bulunuyor veya eksikliği hissediliyordur. Kaliteli klavye, mouse ve diğer cihazlarının yanında hoparlör ve ses sistemleriyle de pek çok bilgisayar kullanıcısının memnuniyetini kazanmış olan Logitech tarafından geliştirilen Speaker System Z553, eski hoparlörünü değiştirmek veya bu eksikliği gidermek isteyen kullanıcılara hitap ediyor.

Şık ve kompakt tasarımıyla çalışma masanızın üzerini süsleyecek olan Logitech Speaker System Z553, 90 derecelik açıyla yukarı ve aşağı yönde hareket edebilen, ayrıca metal stantlarla duvara asılabilen uydu hoparlörleriyle sesi dilediğiniz gibi konumlandırabilmenize olanak tanıyor. Z553, kablolu bir yapıya sahip olduğu ve 2 metre gibi yeterli seviyede bir mesafe sunduğu için her ne kadar masaüstü kullanımlarda iyi bir görünüm sunuyor olsa da, duvara monte edildiğinde kablo görünümünün tasarımı olumsuz yönde etkileyeceğini düşündüğümüzü de söyleyelim. Cihazın kurulumunu gerçekleştirdikten sonra masanızın üzerine, hemen bilgisayarınızın yanına konumlandıracağınız kontrol podu ile ses düzeyini rahatlıkla ayarlayabileceğiniz Logitech Speaker System Z553, yumuşak dokunuşlarla kontrol edilebilen kadranıyla keyifli bir kullanım sunuyor.

İki adet hoparlör uydusuna ve bir de 4 inç sürücülü Subwoofer'a sahip olan Logitech Speaker System Z553, toplamda 40 watt (RMS) gücünde ses veriyor. Güçlü ve dinamik sesiyle odanızı doldurabileceğiniz Z553, Subwoofer'ının sunduğu derin bas sesiyle de dinlediğiniz müziğe, izlediğiniz filme ve oynadığınız oyunlara keyif katmak elinizde. Logitech'in patentli Frekans Yönlendirmeli Çift Sürücü uydu teknolojisi sayesinde kaliteli bir ses seviyesi sunan Z553, Subwoofer'ı üzerinde konumlandırdığı bağlantılarıyla da aynı anda üç farklı cihazla bağlantı kurmanıza olanak tanıyor. Bilgisayar, DVD Player, müzik çalar veya oyun konsollarına rahatlıkla bağlanabilen Z553, böylece ihtiyaçları karşılayabilecek yapıda.

Özetle

2.1 hoparlör sistemleri arasında kalitesiyle göze çarpmayı başaran Logitech Speaker System Z553, sese yöne verebilmenizi sağlayan tasarımı ve ses kalitesiyle müzikseverlerin beklentilerini karşılayacak seviyede.

Alternatifleri

Logitech Speaker System Z553'ün fiyatını yüksek bulan kullanıcılar için piyasada 2.1 türünde daha uygun alternatifler bulunuyor elbette, ancak beklediğiniz kaliteyi karşılayacağından emin olmak için mutlaka test edin.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Logitech Speaker System Z553
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
88
Ses Çıkış Gücü 40 watt (RMS)
Hoparlörler 2 x 10 watt (RMS)
Subwoofer 20 watt (RMS)
Frekans Tepkisi 55 Hz – 17 kHz
Bağlantılar Stereo RCA, 3.5 mm ana giriş, 3.5 mm ek giriş
Okuyucu Yorumları