Molto Bluetooth Speaker'a kulak verdik.

Bluetooth üzerinden müzik dinlemenin pratik yolu Molto Bluetooth Speaker'a kulak verdik!

Molto Bluetooth Speaker İnceleme
CHIP Online Notu 71
  • Ses kalitesi
  • Kolay kullanım
  • Dayanıklı alüminyum gövde
  • Kolay taşıma
  • Butonlar sert
  • Yüksek seste müzik bozuluyor
  • Basit tasarım

Evde, ofiste veya mobil ortamlarda müzik dinlemek için tek çare elbette cep telefonunuzun hoparlörü değil. Bluetooth destekli bir müzik çalarla telefonunuzdaki müziği yeni platforma rahatlıkla taşıyabiliyorsunuz. Bugün inceleyeceğimiz Molto Bluetooth Speaker da bu ürünlerden biri.

Tasarımıyla oldukça portatif yapıda olan Molto Bluetooth Speaker, kullanışlı ve pratik bir çözüm. Minik boyutları sayesinde sürekli elinizin altında bulundurabileceğiniz cihaz, yalnızca Bluetooth üzerinden telefon ve tabletlerle değil, aynı zamanda kablo yardımıyla müzik kaynağına fiziksel olarak da bağlanabiliyor. Peki, Molto Bluetooth Speaker ne gibi özellikler sunuyor? Şimdi daha yakından bakalım.

Portatif müzik cihazı

Molto Bluetooth Speaker, oldukça küçük boyutlu mobil Bluetooth hoparlör. Avuç içi boyutu sayesinde her an yanınızda bulundurabileceğiniz cihaz, tasarımıyla alüminyum malzemeden üretilmiş silindir yapıda. Cihazın tasarımıyla çok özel olmadığıysa açık.

Ön yüzünde hoparlörü, arka tarafta ise butonlarını bulunduran cihaz, dikey olarak masada duracak şekilde tasarlanmış. Zeminde kaymaması için altında kauçuk bir malzemeye de yer verilmiş. Böylece cihazı arabada da kullanmak mümkün.

Kolay bir şekilde çalışan cihaz, cep telefonu veya tabletle Bluetooth üzerinden sorunsuzca eşleşiyor. Cihazın arkasındaki güç butonuna basıldığında açılan cihaz, bir asistan yoluyla kuruluma yardımcı oluyor. Tam ortadaki butona basıldığında eşleşmeye hazır olduğunu belirten asistanın, cihazın cep telefonuyla nasıl eşleştirilebileceği konusunda bilgilendirme yapması da güzel bir özellik. Yine müziğin sesini buradaki butonlarla belirlediğiniz cihazda, aynı tuşlarla yine şarkılar arasında dolaşabiliyorsunuz. Elbette müzik dinlerken cep telefonunuza çağrı geldiğinde yine cihaz üzerindeki tuşa dokunarak çağrıyı yanıtlamanız mümkün.

Molto Bluetooth Speaker'ın üzerinde mikrofon da bulunuyor. Böylece görüşmenizi cihaz üzerinden yapmanız mümkün. Ancak görüşme esnasında sesi yükseltmek isterseniz asistan araya giriyor ve görüşmenizi bölüyor. Ardından yine karşıdaki kişiyle görüşmenizi sürdürebiliyorsunuz. Bu noktada asistanın devre dışı kalması iyi olurdu.

Mobil müzik

Molto Bluetooth Speaker'ın üzerinde 3 watt'lık bir hoparlör bulunuyor. Ses kalitesiyle beğendiğimiz cihaz, gerek mobil ortamda gerekse de ofis ve işteyken müzik ihtiyacını karşılayabiliyor. Cihazın Aktif Bass özelliği ile sesteki tiz – bas dengesini iyi ayarladığını söylemek mümkün. Ses seviyesini ortalama tutmanızda yarar var elbette. Zira sesi yükselttiğimizde bozulmalara rastladık.

Molto Bluetooth Speaker, üzerinde bir Aux girişi bulunduruyor. Böylece cihazı yalnızca telefon ve tabletlerle değil, beraberinde getirdiği Aux kablosu yardımıyla diğer müzik kaynaklarıyla da kullanabiliyorsunuz. Yani cihazı MP3 ve MP4 oynatıcılara da bağlayabilirsiniz.

Molto Bluetooth Speaker'ın 600 mAh'lik bir bataryası var. Aux girişinin karşısına konumlanan microUSB yuvasını kullanarak cihazı şarj edebiliyorsunuz. Şarjdan sonra 4 ila 5 saat kadar müzikal performans sunan cihaz, böylece mobil ortamda sizi yalnız bırakmıyor.

Özetle

Küçük ve portatif bir Bluetooth hoparlör almak isteyenlerin beğenebileceği türde bir cihaz olan Molto Bluetooth Speaker, ses seviyesi makul tutulduğunda beğeniyle kullanılabilecek bir ürün. Portatif yapısıyla da iyi görünen cihaz, mobil ortamda 5 saate kadar çalma süresi sunmasıyla da rakipleriyle eşdeğer.

İncelediğimiz Molto Bluetooth Speaker, model koduyla MLT-22 şeklinde anılıyor. Cihazın fiyatı ise yaklaşık 76 TL civarında.

Kimler Almalı

Cep telefonunuz veya tabletinizdeki hoparlörlerin ses kalitesini beğenmiyorsanız Molto Bluetooth Speaker'ı incelemek isteyebilirsiniz.

Alternatifleri

Molto Bluetooth Speaker MLT-22'ye alternatif olarak özellikle tasarımıyla göze daha hoş gelen ürünler de mevcut elbette. Buna Philips SB5200G Bluetooth Speaker'ı örnek gösterebiliriz. Ancak fiyatıyla daha pahalı olduğunu da belirtelim.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Molto Bluetooth Speaker
Ürün Markası Molto
CHIP Online Notu
71
Hoparlör 3W
Bağlantı Bluetooth 3.0
Batarya 600 mAh
Pil Ömrü 4 ila 5 saat
Okuyucu Yorumları