Monster Pusat Pro Gaming Wireless İnceleme

Oyuncular tarafından aranan Gamepad: Monster Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad'i inceledik!

CHIP Online Notu 88
  • Ergonomik tasarım
  • Kolay eşleştirme
  • Uzun pil ömrü
  • Başarılı performans
  • 2 saatlik şarj süresi

Genellikle dizüstü bilgisayarlarıyla konuk ettiğimiz Monster'ın oyun aksesuarları rafı da bir hayli geniş. Oyuncu ekipmanları arasında klavyeden fareye, mousepad'den taşıma çantasına ve kulaklığa kadar geniş bir yelpaze bulunduran Monster, öte yandan oyunculara kablosuz gamepad de sunuyor. Bugün yakından bakacağımız Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad, şirketin şu ana kadarki ilk gamepad'i olurken, muhtemelen önümüzdeki dönemde farklı gamepad modelleri de Monster'dan gelecektir.

Peki, Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ne gibi özellikler içeriyor ve performansı nasıl? Hızlıca incelemeye başlayalım.

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad Tasarımı Nasıl?

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad Tasarımı Nasıl?

İlk durağımız elbette tasarım. Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad, Xbox gamepad'ini temel alıyor. Ancak boyut itibariyle Xbox gamepad'i kadar kaba olmayan cihaz, ele avuca daha rahat oturuyor doğrusu.

Tetik tuşlarını biraz sert bulsak da, analog çubukların hassasiyeti gayet iyi seviyede tutulmuş. Öte yandan üründe kaliteli plastik malzemenin kullanıldığını da belirtmek lazım. Uzun oyun seansları sonrası elleriniz üzerinde kaymıyor, tutmaktan rahatsız olmuyorsunuz.

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad Nasıl Çalışıyor?

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad Nasıl Çalışıyor?

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad, kablosuz bir gamepad. 2.4 GHz frekans üzerinden kablosuz adaptör ile çalışan cihazı bilgisayarınızla kolaylıkla eşleştirebiliyor ve 10 metrelik menzil içinde rahatlıkla kullanabiliyorsunuz.

Eşleştirme için kutudan çıkan dongle'ı PC'ye takmanız ve gamepad üzerindeki tuşa basmanız yeterli olacaktır.

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad Pil Ömrü

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad Pil Ömrü

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad, 10 saate kadar pil ömrü sağlıyor. Cihazı şarj etmek için ise, kutusundan çıkan 90 cm uzunluğundaki USB kablosunu kullanıyorsunuz. Cihazın pili oyun ortasında biterse, kabloyu bağlayarak bir yandan şarj ederken oyuna devam edebiliyorsunuz.

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad böylece pil ile çalışan gamepad'lere güzel bir alternatif oluyor. Cihazın tam kapasite şarj olma süresinin ise 2 saat olduğunu söyleyelim.

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad Performansı

Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad Performansı

Performansıyla da kendinden gayet memnun bırakan Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad, herhangi bir gecikme olmadan çalışıyor. Tepki süresi gayet yerinde. Hassasiyet gerektiren aksiyon oyunlarında veya araba yarışlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çift taraflı titreşim motorları da oyun içinde iyi bir şekilde geri bildirimde bulunuyor. Bu anlamda da herhangi bir sorun yok. Öte yandan uzun kullanımlar neticesinde parmaklarda ağrıya veya acıya sebep olmadığını da belirtelim.

Özetle

Sonuç olarak açıkçası Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad ile Monster güzel bir işe imza atmış. Muhtemelen şirketten gamepad kategorisinde yeni modeller de gelecektir. Zira performans olarak gayet başarılı bir ürün olmuş Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad. Fiyatıyla da gayet avantajlı olduğunu ayrıca belirtmek lazım; 179 TL fiyatla satın alınabiliyor cihaz. O nedenle şu sıralar orta seviyede iyi bir gamepad'e ihtiyaç duyanlar, Pusat Pro Gaming Wireless Gamepad'i değerlendirebilirler diyebiliriz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Monster Pusat Pro Gaming Gamepad
Ürün Markası Monster
CHIP Online Notu
88
Bağlantı 2.4GHz kablosuz
Renk Siyah - yeşil
Çalışma Mesafesi 10 m.
Pil Ömrü 10 saat
Kablo Uzunluğu 90 cm.
Uyumluluk Windows XP / Vista / 7 / 8 ve Win 10
Boyutlar 145 x 120 x 8 mm
Ağırlık 240 gr.
Okuyucu Yorumları