10 Yılın En ilgi Çeken Ses Yazılımı

Piyasaya sürüldüğü tarih olan Kasım 2000’den bu yana birçok prestijli ödülün sahibi olan ve son on yılın en ilgi çekici müzik yazılımı olarak gösterilen Reason’ın yapımcısı olan Propellerhead Software en sonunda uzun süredir beklenen sanal stüdyo yazılımının ikinci sürümünü<br>piyasaya sürdü.

Propellerheads Reason 2.0 İnceleme
CHIP Online Notu 80

Artık MAC kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek olması belki de bu sürümün en önemli özelliğini oluşturuyor. Zaten uzun süredir bu şansa sahip olan PC kullanıcıları da yeni sürümle onlarca yeni özelliğe kavuşuyorlar. Profesyonel müzisyenler, DJ’ler ve ses mühendisleri için tasarlanmış Reason, bilgisayarınızı dahili bir synthesizer’a sahip olan eksiksiz bir stüdyo sistemine dönüştürebiliyor. Yazılımın içinde analog synthesizer’ın yanı sıra bir sampler, drum machine, graintable synthesizer, loop player ve yine analog tipte polifonik bir synthesizer
da yer alıyor. Tüm bu özellikler, kullanıcıya gerçek sistemlerde olduğu
gibi raf stili bir arabirim ile sunuluyor.

Sonuç: Reason, artık MAC platformuna da hitap ediyor ve elektronik synthesizer, sampler, drum machine, efekt ve sequencer’lardan oluşan bir sistemi rahatlıkla emüle edebiliyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Propellerheads Reason 2.0
Ürün Markası Propellerheads
CHIP Online Notu
80
Okuyucu Yorumları