RoboDemo 5

Macromedia firmasına ait Robodemo ekranda olup biten her şeyi yakalayıp video dosyası olarak kaydeden bir yazılım. İster yeni başlayan kullanıcılara yardımcı olmak için bir uygulamanın nasıl başlatılacağını kaydediyor olun, ister de bir uygulamanın özelliklerini baştan sona anlatan bir sunum yapın, bu yazılım sizi hayal kırıklığına uğratmıyor.

RoboDemo 5 İnceleme
CHIP Online Notu 65

Kullanımı da çok kolay olan Robodemo, sadece ticari kullanımlar için hazırlanmış. Aslında kullanım alanı çok fazla geniş değil, ancak yazılım sadece PC kullanıcılarına hitap eden bir ürün değil. Video kliplerin Shockwave Flash dosyaları olarak da kaydedilebilmesi özel bir izleyiciye olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Dolayısıyla kullanıcı ister Mac kullansın ister de Linux ya da Pocket PC, Flash destekleyen bir tarayıcı ile videoyu izleyebiliyor. Belki bu şekilde biraz daha fazla kullanıcı bulabilir. Daha önce de dediğimiz gibi Robodemo’nun kullanım alanı biraz kısıtlı. Sadece sunum yapmak isteyen satış görevlileri ve birine bir şeyler anlatmak isteyen BT teknik destek elemanları tarafından kullanılabilir. Ek olarak web sitelerine destek videoları koymak isteyen firmalar da rahatlıkla kullanılabilir.

Özetle

Robodemo inanılmaz derecede kullanışlı bir yazılım ve ne diyorsa onu yapıyor. Belli kullanım alanları dışında ise çok fazla müşteri bulması zor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli RoboDemo 5
Ürün Markası Robodemo
CHIP Online Notu
65
Okuyucu Yorumları