Taşınabilir projeksiyon

Küçük boyutlarıyla ön plana çıkan ürün projeksiyon cihazlarını da taşınabilir sınıfına sokuyor.

CHIP Online Notu 85
  • Yüksek taşınabilirlik
  • 30000 saat lamba ömrü
  • Sessiz çalışma

Taşın abilir projeksiyon: Teknoloji geliştikçe her şey küçülüyor. Eskiden taşımaya uygun diye adlandırdığımız projeksiyon cihazları artık bu ürünle beraber rafa kalkıyor. Samsung'un SP-P400B ürünü neredeyse bir karıştan biraz daha küçük bir projeksiyon cihazı. 1 kg'dan az ağırlığıyla kolayca taşınabilen bu ürün son derece şık olmasının yanı sıra çeşitli avantajlara da sahip.

Öncelikle ürün ışık kaynağı olarak LED teknolojisini kullandığı için ısınma süresine ihtiyaç duymuyor. Doğal olarak üründe bir ısınma sorunu kalmıyor. Bu da yüksek hızda çalışarak gürültü yaratan fanların daha düşük devirlerde çalışması anlamına geliyor. Yani artık sessiz sunumlar gerçekleştirebilirsiniz. Ve son olarak lamba ömrü de oldukça uzuyor. Yani bu ürünle tek taş atıp bir kuş sürüsünü avlıyorsunuz. En fazla 1280 x 1024 dpi çözünürlüğe ulaşan ürünle yaptığımız tüm testlerden çok memnun kaldık. Hatta 720p HD videolarda bile sorun yaşamadık.
Ürünün odaklaması elle yapılıyor ve lens bir kapakla koruma altına alınmış. Ayrıca ürünün bir uzaktan kumandası var ve üzerindeki hoparlörler sayesinde ek bir sistem bağlamanıza da gerek kalmıyor.

SONUÇ : Küçük boyutlarıyla ön plana çıkan Samsung SP-P400B, en sonunda projeksiyon cihazlarını da taşınabilir sınıfına sokuyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Samsung SP-P400B
Ürün Markası Samsung
CHIP Online Notu
85
Teknolojisi DLM
Parlaklık 150 Ansi Lümen
Kontrast 1000:1
Giriş-çıkışlar D-Sub, Kompozit video
Boyut 147,5 x 64,5 x 145,5 mm
Ağırlık 900 g
Okuyucu Yorumları