Web sayfası ve PDF de hazırlayabiliyor

Kişisel bilgisayarların getirdiği en büyük yeniliklerden biri de profesyonel görünümlü belgelerin daha ekonomik bir şekilde hazırlanabilmesiydi. Böylelikle artık kullanıcılar sadece mektuplarla sınırlı kalmayacak ve posterler, broşürler ve diğer her türlü belgeyi bir uzmana danışmadan kendi başlarına hazırlayabileceklerdi.

Serif PagePlus 9 İnceleme
CHIP Online Notu 68

Yıllardır bu amaca yönelik ekonomik yazılımlar üreten Serif firması ise geçtiğimiz günlerde PagePlus yazılımının 9. sürümünü piyasaya sürdü. Uygun fiyatın ön planda olduğu yazılımın en önemli özelliği, kullanıcıya sunulan destek. Yazılım paketinde yer alan ek CD’de çok geniş bir yelpazede eğitimler, sihirbazlar, taslaklar ve ek clipart’lar bulunuyor. Ancak ağırlıklı olarak bir sayfanın nasıl daha güzel görüneceğini anlatan eğitimler, özellikle acemi tasarımcılar için pek yararlı olmayacaktır. Arabirim ise çok fazla araç çubuğu ve seçenekle boğulmuş gibi dursa da, üzerlerine gelince görünen araç ipuçları kullanıcıya yardımcı oluyor. Hazırlanan sayfaların sadece web sayfası biçiminde değil, artık PDF biçiminde de kaydedilebilmesi yazılıma eklenmiş diğer çekici özelliklerin başında yer alıyor.

Özetle

Eğer temel kelime işlemden daha fazlasını yapmak istiyorsanız, PagePlus 9 harika bir paket. Yardımcı kaynaklar ile çok kısa bir sürede profesyonel görünen sayfalar hazırlamak mümkün oluyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Serif PagePlus 9
Ürün Markası Serif
CHIP Online Notu
68
Okuyucu Yorumları