Küçük ve Güçlü

Taşınabilir ve performanslı. Çoklu ortam uygulamalarında da çok başarılı.

Sony VAIO VGN-SR39VN-S İnceleme
CHIP Online Notu 68
  • Yüksek taşınabilirlik
  • Yüksek performans
  • Ergonomik tasarım

Sony'nin artık alıştığı-mız o şık tasarımına sahip olan Vaio VGN-SR39VN/S, 1,9 kg ağırlığıyla kolayca taşınabiliyor. Küçük boyutları sayesinde bir evrak çantasına bile sığabilen dizüstü bilgisayar oldukça güçlü bir donanıma sahip. Ürün, güçlü grafik kartı sayesinde performans gerektiren tüm uygulamaların altından kolayca kalkabiliyor. Yalnız ekranın boyutlarından dolayı en fazla 1280 x 800 çözünürlüğü destekliyor. Bu yüzden bu ürünle oyun oynamak isterseniz daha yüksek çözünürlüğü destekleyen bir monitöre bağlamalısınız.

USB yuvalarından birisini HDMI çıkışına feda eden Sony Vaio VGN-SR39VN/S, 2 adet USB girişine sahip. Fakat bu bir dezavantaj olmasının yanı sıra bu ürünle 1080p full HD filmleri oynatabileceğiniz için bir avantaj olarak görülebilir. Güçlü bir ses sitemine sahip olan dizüstü bilgisayarın üzerinde bulunan kısayol tuşları sayesinde hesap makinesi gibi çeşitli uygulamalara kolayca erişebilmeniz mümkün.

Üzerinde bir Express kart yuvası bulunan ürün testlerimizde ortalama 2,5 saatlik pil ömrüne sahip olduğunu gösterdi. Bu süre bu boyutta bir ürün için ideal. Üründe parmak izi koruması da bulunuyor.

Sonuç: Hem iş hem de eğlence için kullanabileceğiniz Sony, şık tasarımı ve güçlü donanımıyla kendini gösteriyor.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sony VAIO VGN-SR39VN-S
Ürün Markası Sony
CHIP Online Notu
68
İşlemci Intel Mobile Core 2 Duo P8600 2,4 GHz
RAM 4096 MB DDR2
Sabit disk 320
Ekran 13.3, ATI Mob. Radeon HD 3470, 256 MB
Boyut 233,8 x 315 x 34 cm
Ağırlık 1,9 kg (pil dâhil)
Okuyucu Yorumları