Medya Oynatıcı

Western Digital'in yeni medya oynatıcısı WD TV Live 2011'i inceledik.

WD TV Live 2011 İnceleme
CHIP Online Notu 85
  • Kullanıcı dostu arabirimi
  • Türkçe dil desteği

WD TV medya oynatıcı serisinin en yeni üyesi olan WD TV Live 2011, medya oynatıcı arayan kullanıcıların işini fazlasıyla görebilecek bir ürün. Bir önceki modele göre daha ince bir tasarıma sahip olan ürün, 802.11n WiFi ağıyla birlikte geliyor.

512 MB RAM'i olmasının yanında kullanıcı arabirimi bir hayli kullanıcı dostu olan cihazın kumandasını ilk kez elinize aldığınız anda bile cihaza yabancılık çekmeyeceğinizi söyleyebiliriz. 2 adet USB çıkışına sahip olmasının dışında HDMI portuna üzerinde yer veren cihazda Türkçe arayüz de bulunuyor.

.avi, .mov, .wmv9, .mts, .MPEG-1, .MPEG-2, .MPEG-4 gibi birçok video formatını desteklemesinin yanında PNG, BMP, TIF, GIF ve JPEG resim formatlarıyla uyumlu çalışabilen WD TV Live 2011'de Google Picasa servisi de kullanılabiliyor.

Cihazda YouTube'a erişmek için iki yolunuz bulunuyor. YouTube'un kendisi dışında ikinci bir uygulama da YouTube videolarına Western Digital'in kendi arayüzü üzerinden ulaşılabilmesine olanak veriyor. Elbette cihaz sadece YouTube ile yetinmiyor. Bunun dışında diğer popüler video portalları olan Dailymotion, Flingo ve Mediafly da elinizin altında bulunuyor.

Özetle

Bir önceki modeline göre daha küçük ebatlara sahip olan WD TV Live 2011, medya oynatıcısı arayan kullanıcıların göz ardı etmemesi gereken bir ürün.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli WD TV Live 2011
Ürün Markası Western Digital
CHIP Online Notu
85
Desteklenen resim formatları PNG, BMP, TIF, GIF ve JPEG
Desteklenen video formatları .avi, .mov, .wmv9, .mts, .MPEG-1, .MPEG-2, .MPEG-4
HDMI portu Var
Okuyucu Yorumları