yeedi vac hybrid İnceleme

2’si 1 arada robot süpürge arıyor ancak yüksek fiyatlarından dolayı mesafeli duruyorsanız incelediğimiz yeedi vac hybrid iyi bir seçenek olabilir.

CHIP Online Notu 92
  • Fiyat/performans
  • Yüksek emiş gücü
  • Süpürge ve paspas bir arada
  • Geniş uygulama desteği
  • İnce profil
  • Sanal sınır oluşturma imkanı
  • İdeal pil ömrü

Robot süpürgelere olan ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Vaktimiz eskisine nazaran daha kıymetli ve teknoloji de bu yönde güzel nimetler sunuyor -ki robot süpürgelerin ilk çıktıklarından bu yana kavuştukları yeteneklere baktığımızda, bunu net şekilde görebiliyoruz. Artık geleneksel süpürgeler şöyle dursun, dikey şarjlı süpürgeler bile saf dışı kalmaya yüz tutmuş durumda. Artık süpürgeleri biz yönlendirmiyoruz, onlar temizliği kendileri yapıyorlar. Pek tabii ki bu alanda çok sayıda robot süpürge seçeneği var, ancak bunların hepsi ne yazık ki iyi değil. O nedenle ince eleyip sık dokumak lazım. Kimisinin yeteneği sınırlı, kimisinin uygulama desteği yok, kimisi iyi temizlemiyor, kimisinin ise fiyatı el yakıyor. Eğer siz de robot süpürge satın almayı düşünüyor, ancak bir türlü karar veremiyorsanız, bugün güzel bir modelle sizi tanıştıracağız.

yeedi markasının geliştirdiği yeedi vac hybrid isimli bu robot süpürge, hem fiyat / performans anlamında iyi bir seçenek hem de sahip olduğu özelliklerle gerçekten de geniş yeteneklere sahip.

yeedi vac hybrid, 2’si bir arada çözüm sunuyor. Yani hem süpürme işlemini yapıyor hem de paspas yapabiliyor. Böylece süpürge ve paspas işini bir arada yaparak ıslak ve kuru kirler dahil evinizin günlük temizliğini üstleniyor. Bunu yaparken sizin yönlendirmenize ihtiyacı yok. Uygulaması yoluyla belirlediğiniz görevleri harfiyen yerine getiriyor. Eğer uygulama üzerinden Sürekli Temizlik moduna alırsanız temizlik işi bitene kadar tüm odaları temizleyebiliyor, temizlik sırasında şarjı bitse bile otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor, şarj olduktan sonra da temizliğe kaldığı yerden devam ediyor.

Evinizin haritasını çıkartabilen yeedi vac hybrid, böylece gideceği yerleri biliyor. Her yere girmesini istemiyorsanız, uygulaması üzerinden sanal sınırlar oluşturabiliyorsunuz. Böylece süpürge hiç o bölgelere ilişmiyor. Öte yandan 9 mm’ye kadar olan engelleri rahatlıkla aşabilen yeedi vac hybrid, bu sayede halılara çıkıp inmesinde sorun olmuyor, halı saçaklarına takılmıyor.

yeedi vac hybrid’i telefonunuzla eşleştirmeniz oldukça kolay. yeedi isimli uygulamayı telefonunuza yükledikten sonra birkaç adımda kurulum işlemini yapabiliyorsunuz. Akabinde ise robotla ilgili tüm kontroller elinizin altına geliyor. Eğer yüksek performansta çalışmasını istiyorsanız emiş gücünü maksimuma alabiliyor, eğer daha sessiz bir temizlik yapmasını istiyorsanız da uygulamasından minimuma alabiliyorsunuz. Yine aynı şekilde paspas yapacağında da su akış seviyesini 3 kademede ayarlayabiliyorsunuz.

600, 1500 ve 2500 Pa emiş gücü seviyelerinde çalışabilen yeedi vac hybrid’in toz haznesi kapasitesi 450 ml olurken, arkasındaki su deposu kapasitesi ise 240 ml. Her 2 haznenin de erişimi oldukça kolay. Süpürgeye paspas yaptırmak istediğinizde de kutusu içinden çıkan paspası su deposunun altına yapıştırıyorsunuz; hepsi bu kadar.

yeedi vac hybrid’in batarya kapasitesi 2600 mAh olurken, buna bağlı olarak pil ömrü 110 dakikaya kadar. Yani yaklaşık 2 saat boyunca temizlik yapabiliyor. Şarjı bittiğinde ise otomatik olarak şarj istasyonuna dönüyor ve 4 saatte tam kapasite şarj olabiliyor.

Sonuç

yeedi vac hybrid, pek çok pahalı muadiline göre fiyat / performans anlamında gayet mantıklı bir seçenek olmuş. İnce profili sayesinde kolaylıkla her yere girip çıkabilen ve böylece temizlik alanını genişletebilen yeedi vac hybrid, kullanımı kolaylaştırıcı uygulama desteği, hem süpürme hem paspas işini bir araya getirmesi, yüksek vakum gücüyle iyi seviyede temizlik yapabilmesi ve bunları gayet rekabetçi bir fiyatla sunmasıyla gayet ideal. yeedi vac hybrid’nin fiyatı 5299 TL, ancak internette şöyle bir araştırdığınızda 4899 TL’ye de bulabiliyorsunuz. Eğer şu sıralar 2 işlevi bir araya getiren yetenekli bir robot süpürge arıyorsanız sizin için iyi bir seçim olabilir.

Sponsorlu İçerik

Teknik Özellikler
Ürün Modeli yeedi vac hybrid
Ürün Markası yeedi
CHIP Online Notu
92
Emiş Gücü 600/1500/2500Pa
Toz Haznesi Kapasitesi 450 ml
Su Deposu Kapasitesi 240 ml
Çalışma Süresi 110 dakika
Şarj Süresi 4 saat
Pil Kapasitesi 2600 mAh
Boyutlar  350 x 350 x 77 mm