Pusat Seyahat Kiti İnceleme

Hafifliği sebebiyle seyahatleriniz sırasında yanınızdan kesinlikle ayırmak istemeyeceğiniz Pusat Seyahat Kiti, size birçok avantaj sağlıyor.

CHIP Online Notu 90
  • Isıya karşı dayanıklı
  • Hafif ve kolay taşınabilir
  • Birden fazla cihazı şarj etme imkanı

Genellikle dizüstü bilgisayarlarıyla konuk ettiğimiz Monster’ın aksesuar tarafında da kaliteli işler ortaya çıkardığını biliyoruz. Hatta son incelediğimiz Pusat Wave ANC Bluetooth Kulaklığı ve Pusat Clutch Gamepad ile bunu bizlere kanıtlamıştı. Diğer taraftan ürettiği ekipmanlar arasında; klavyeler, fareler, webcam’ler, HDMI kabloları veya sırt çantaları gibi daha birçok aksesuar bulunuyor. Bugün ise Monster’ın ürün yelpazesine yeni eklediği Pusat Seyahat Kiti bizlerle.

Monster bu kiti ilk defa piyasaya sürüyor. Pek, ne var bu seyahat kitinin içinde? Kutunun içinden GaN teknolojisine sahip 65W’lık hızlı şarj adaptörü ve tam 100W gücünde PD destekli bir hızlı şarj kablosu çıkıyor. Hafifliği sebebiyle seyahatleriniz sırasında yanınızdan kesinlikle ayırmak istemeyeceğiniz bu 2 aksesuar, size birçok avantaj sağlıyor.

Üzerindeki bağlantı noktaları sayesinde Pusat GaN PD 65W Hızlı Şarj Adaptörü, 2 adet Tip-C portu ve 1 adet USB-A portu ile aynı anda 3 cihazınızı şarj edebilmenize imkan tanıyor. Portlar tek tek kullanıldığında USB-C1 65W, USB-C2 30W, USB-A ise 30W enerji sağlıyor. Diğer kullanım senaryolarındaysa güçler eşit şekilde dağıtılıyor.

Adaptör ile telefonlarınızı aynı anda hızlı bir şekilde şarj edebileceğiniz gibi, notebook’unuzda da kullanabilirsiniz. Özellikle Monster Huma serisi iş bilgisayarlarından birini kullanıyorsanız, CE sertifikalı ısıya dayanıklı bu adaptörle içiniz rahat olsun.

Kutudan çıkan diğer ürün Pusat Type-C to Type-C 100W PD Hızlı Şarj Kablosu, 100Watt’a kadar güce çıkabilen altın kaplama uçla geliyor. 1.2 metre uzunluğundaki kablo, örgülü yapıda ve sağlam. Bükülmeye karşı da dayanıklı. Pusat Type-C, size hızlı şarj desteğinin yanında büyük boyutlu dosyalarınız için yüksek hızda dosya aktarım desteği de sunuyor. Ayrıyeten Pusat K3 Pro gibi üzerinde USB portu bulunan bir klavyeniz varsa hızlıca aktarım yapabilirsiniz.

Kısacası her ikisi de mükemmel ürünler. İster seyahate çıkın, ister evde olun; birden fazla adaptör kullanmak yerine sadece bunu taşımak çok mantıklı. Üstüne bir 3 üç ayrı cihazı aynı anda şarj edebiliyorsunuz. Hem yer kaplamıyor hem de hafif. Bu arada kit olarak almak istemezseniz, adaptör de kablo da tek başına satılıyor.

Sonuç

Evet, Pusat Seyahat Kiti, aslında sadece seyahate çıkarken değil, nereye giderseniz gidin sırt çantanızda her zaman bulundurmanızın işinize yarayacağı ürünler içeriyor. Şarjın ne zaman nerede biteceği hiç belli olmuyor ve her zaman cihazları şarj etmek için fazla vaktimiz de olmuyor. Bu anlamda kullanışlı bir kit olmuş. Fiyata gelirsek Seyahat Kiti’ni 1049 TL fiyatla Monster Notebook’un web sitesinden alabiliyorsunuz. Eğer adaptörü ve kabloyu tek tek almak isterseniz sırasıyla 999 TL ve 209 TL’lik etiketleriyle paket halinden bir tık daha pahalıya geliyor. O anlamda paket olarak satın almak daha mantıklı olacaktır.

Pusat Seyahat Kiti hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sponsorlu İçerik

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Pusat Seyahat Kiti
Ürün Markası Monster
CHIP Online Notu
90
Bağlantı Tipi USB-C (Pusat Type-C)
Uzunluk 1.2Mt (Pusat Type-C)
Konektör Tipi Altın Kaplama (Pusat Type-C)
Çıkış 5A Max. 100W (Pusat Type-C)
Giriş 100-240V~50/60Hz 1.5A (Pusat GaN)
Çıkış 2X USB TYPE-C + 1X USB TYPE-A (Pusat GaN)
Boyutlar 107x37x32 mm (Pusat GaN)
Ağırlık 124 gr. (Pusat GaN)