Akıllı TV’lere Binlerce Lira Vermeye Son

Xiaomi, Mi TV Box S’te yakaladığı başarıyı yeni nesil TV Box S ile devam ettirmeyi amaçlıyor. Dolby Vision, HDR10, HDMI 2.1 ve daha birçok iyileştirmeyle birlikte gelen Xiaomi TV Box S’i, tüm detaylarıyla mercek altına aldık!

Yüksek fiyatlarından dolayı yeni bir akıllı televizyon satın alamıyor olabilirsiniz, ama çok bütçe ayırmadan mevcut televizyonunuzu kolay şekilde yeni bir akıllı televizyon haline getirmeniz mümkün. Bu minik cihazla.

Xiaomi'nin eski televizyonları akıllı hale getiren Mi TV Box S medya oynatıcısının yeni nesli, önceki modelin başarısını aşmayı hedefleyerek bir dizi yenilik ile beraber geliyor. Cihazın tasarımında önemli bir değişiklik olmasa da üzerindeki HDMI bağlantı noktası 2.0’dan 2.1’e yükseltilmiş durumda. Bu sayede hem daha yüksek aktarım hızlarına hem de dinamik HDR gibi daha birçok özelliğe erişmek mümkün hale geliyor.

TV Box S’in içerisinde selefinden daha güçlü olan 4 çekirdekli Cortex-A55 işlemcisi bulunuyor. Uygulamaların yükleme süresi oldukça hızlı ve sistem navigasyonu duyarlı. Dolby Vision, HDR10+ ve DTS HD gibi özelliklerle donatılan cihaz, 2 GB RAM ve 8 GB depolama alanına sahip. Ayrıca sistem olarak Android TV yerine Google TV’ye geçilmiş durumda.

Google’ın sesli asistan desteğiyle zahmetsizce kullanılabilen Xiaomi TV Box S’ın fiyatı ise 1795 TL ile oldukça makul bir seviyede.