Anker Soundcore R100 Video İnceleme

Çok sorulan TWS kulaklık Anker Soundcore R100'ü inceledik. Satın alınır mı, özellikleri neler, rakiplerinden ne gibi farkı var, tüm detaylarıyla anlattık!

Bugün bize son dönemde çok ama çok sorulan kulaklıklardan biri olan Anker Soundcore R100'ü detaylarıyla inceleyeceğiz. Özellikle TWS, yani True Wireless Sound adı verilen bu tip kulak içi kulaklıklar arasında gerçekten de çok sayıda model yer alıyor ve bu artık kafa karıştırıcı bir hal almaya başladı demek gayet mümkün. Özellikle fiyat/performans kategorisine baktığımızda, uygun fiyata gerçekten çok fazla ürün buluyoruz, ancak bunların hangisi iyi hangisi kötü ayırt etmesi denemeden zor. Anker Soundcore R100 de bu kategoriye giren ürünlerden biriydi, ilk çıktığı zamanlar. Hemen bundan bahsederek Soundcore R100'ü anlatmaya başlayabiliriz.

Bu kulaklık satışa ilk çıktığında 200 TL – 250 TL aralığında bulunabiliyordu. Şimdi ise fiyatı 429 TL olmuş durumda. Bu anlamda bizce fiyatı artık bir tık pahalı. Kulak içi kulaklıklarda da yükselen fiyatlar neticesinde hala fiyat/performans ürünü olarak değerlendirilebilir belki ancak daha uygun fiyatlı modeller de var. O anlamda bizce fiyatı artık biraz pahalı.

Okuyucu Yorumları