Çalışma Odasına Yeni Işık

Bir masa lambasından beklenenlerin ötesinde özelliklere sahip oldukça şık duran Meross MDL110M Akıllı Masa Lambası’nı tüm detaylarıyla inceledik!

Son zamanlarda akıllı ev ürünleriyle sıkça konuk ettiğimiz Meross, yine oldukça kullanışlı bir ürünüyle bizlerle. MDL110M adındaki bu akıllı masa lambası, ilk bakışta basit bir LED ışık gibi görünse de epey güzel ve işlevsel özelliklere sahip.

MDL110M, çalışma alanı dar olanlar için ince bir yapıda tasarlanmış. Gayet şık duran lambanın tabanı plastikten oluşsa da gövdesi ve başlığı daha iyi ısı dağılımı için alüminyumdan yapılmış.

Lambanın tüm kontrolleriyse kendi uygulaması üzerinden sağlanıyor. Uygulamada parlaklık ve renk sıcaklığı ayarlarının yanı sıra lambanın belirli saatlerde otomatik olarak açılıp kapanmasını sağlayan bir zamanlayıcı ayarı mevcut.

MDL110M, 400 lümene kadar parlaklık üretebilen 46 adet LED ile gözleri yormayan, hassas ve göze zarar vermeyen bir ışık üretiyor. Işığın parlaklığı ise yüzde 1 ila yüzde 100 arasında ayarlanabiliyor. Sadece beyaz ışık üretebilen lambanın renk sıcaklığını ise 2700 – 6700k aralığında ayarlayabilmek mümkün.