Bazı hoparlörler var, masaya koyup dinlersin. Bazılarıysa yanına alıp dışarı çıkman için. Peki, bu hoparlör hangi tarafta?
Soundcore Boom 3i, 50W ses gücü, IP68 su ve toz dayanıklılığı ve suya düştüğünde batmak yerine yüzmeye devam eden tasarımıyla, evden çok plaj, kamp ve açık alanlar için düşünülmüş bir hoparlör.
Hoparlör tek başına stereo ses vermiyor, evet: Bu teknik olarak bir eksiklik sanılabilir. Ama tek başına kullanılan taşınabilir hoparlörlerde, özellikle açık havada stereo sahneyi hissetmek çoğu zaman zor. Çünkü dinleme mesafesi kısa, konumlama sabit değil ve ses alanı sürekli değişiyor. Boom 3i de bu noktada stereo yerine, tek noktadan güçlü ve dolu ses vermeyi tercih etmiş.
Elbette isterseniz iki tane alıp stereo da yapabiliyorsunuz ama tek başına bizce mobil kullanımda yeterli.
Pil tarafında da orta ses seviyesinde yaklaşık 16 saat çalabiliyor. Sesi açtıkça, BassUp ve RGB ışıklar devredeyken süre kısalıyor ama gün boyu dışarıda müzik için yeterli.
Kısacası ev hoparlörü arıyorsan, bu ürün size göre değil. Ama müziği dışarı taşıyanlardansanız, Boom 3i doğru yerde fazlasıyla iyi.