Dyson'ın Islak Temizleme Özellikli İlk Süpürgesi Nasıl?

Dyson, ürün portföyündeki tek eksiği tamamlayacak ilk ıslak-kuru kablosuz süpürgesi Dyson v15s Detect Submarine’i satışa sundu. Peki, yeni makine bizlere neler sunuyor? İşte tüm detaylarıyla Dyson v15s Detect Submarine incelemesi.

Süpürge dendiğinde akla gelen ilk markalardan biri Dyson oluyor. Peki, Dyson’dan bir süpürge almaya karar verdiniz diyelim; hangisini almalısınız? Bugün markanın en yeni süpürgesi Dyson V15s Detect Submarine bizlerle. Bu makine Submarine başlığı sayesinde artık paspas işini de yapabiliyor. Peki, başka ne gibi özelliklere sahip?

Kablosuz yapıdaki bu dikey şarjlı süpürge, yeni Submarine başlığı sayesinde paspas işine de el atmasıyla çok yönlü bir kullanım sağlıyor. Motor destekli mikrofiber ruloya sahip Submarine başlığı, 300 ml'lik temiz su tankı sayesinde kirleri ve lekeleri temizleyebiliyor. İçinde temiz su tankının yanında kirli su için de bir hazne bulunduruyor, böylece kirli su tekrar zemine akmıyor.

Tabii ki süpürgenin yanında diğer oyuncular da hazır; Digital Motorbar, Fluffy Optic, Mini Motorhead ve diğer aksesuarlar yer alıyor. Hem parke hem halılarda kullanılabilen Digital Motorbar, 125 bindevirde çalışan Hyperdymium motorun yardımıyla zemindeki kirleri temizlemeye yardımcıyken, Fluffy Optic ise uç kısmındaki ışık kaynağı sayesinde kirli yüzeylerdeki partikülleri görmenize yardımcı oluyor.