Ev Temizliğine Akıllı ve Kompakt Bir Çözüm: Şımart katya T Akıllı Robot Süpürge Nasıl?

Yerli teknoloji markası Şımart, akıllı robot süpürgelere yepyeni kompakt bir çözüm ekliyor. katya T, hem süpürüyor hem de siliyor; üstelik içini de kendisi boşaltıyor. İşte tüm detaylarıyla katya T Akıllı Robot Süpürge!

Robot süpürgeler artık hayatımızın vazgeçilmez parçası olmaya başladı. Hem kuru temizlik hem de paspaslama yapabilenleri ev temizliğini kolaylaştırdıkları gibi fazlasıyla da zaman kazandırıyorlar. Bunun yeni örneklerinden biri de Şımart’ın katya T modeli.

Kutu içeriğinde ihtiyaç duyulan her şeyi barındıran katya T, üzerindeki LiDAR sensörü sayesinde kısa süre içerisinde tüm evin haritasını oluşturabiliyor. Haritalama işlemi bittikten sonra temizlik konusunda oldukça fazla ayar sunan robot süpürgenin emiş gücü 1000 Pa’dan 5000 Pa’ya kadar ayarlanabiliyor ve su seviyesi ihtiyaca göre değiştirilebiliyor.

katya T’nin en güzel yanlarından biri, temizlik programını her gün elle ayarlamak zorunda olmamanız. Uygulamadaki “Planlama” bölümünden kendinize göre bir rutin oluşturabiliyorsunuz. Temizlenecek alanlar özel olarak seçilebiliyor ve “Yasaklı alan” özelliği sayesinde robotun girmemesi gereken alanlar işaretlenebiliyor.

katya T, temizlik bittikten sonra toz haznesini kendisi boşaltıyor. 130 dakikaya kadar temizlik yapabilen robot süpürgenin fiyatı ise güncel olarak 14.999 TL.