Evinizdeki Tüm Havayı Temizleyin

Meross, Akıllı Wi-Fi Hava Temizleyici ile havadaki tüm zararlı ve rahatsız edici şeyleri tek tuşla filtreleyerek hem sağlık hem de konfor açısından mükemmel bir seçenek sunuyor. İşte tüm detaylarıyla Meross Akıllı Wi-Fi Hava Temizleyici!

Covid döneminde eve tıkıldığımızda 2 tip ürün büyük popülerlik kazandı. 1 Airfyer’lar ve 2 hava temizleyiciler. Nefis yemekler için Airfyer’lara yönelenler kadar, rahat bir nefes almak için çareyi hava temizleyicilerde arayanlar da yanılmadı, zira bu cihazlar gerçekten işe yarıyor.

Meross'un Akıllı Wi-Fi Hava Temizleyicisi, H13 HEPA filtresi sayesinde havadaki Uçucu Organik Bileşikleri (VOC), polenleri, kokuları, dumanı ve diğer tehlikeli maddelerin hepsini temizleyebiliyor. Ayrıca cihaz, Wi-Fi özelliği sayesinde uzaktan kolayca kontrol edilebiliyor. Cihazın tüm kontrollerini üzerindeki tuştan veya Meross'un uygulaması üzerinden sağlıyorsunuz. Uygulamadan ayrıca filtrenin kalan ömrünü de takip etmek mümkün.

20m² kapsama alanı bulunan cihazın fanları 4 farklı hızda çalışabiliyor. Yüksek mod dışında çoğu modda sessiz çalışan hava temizleyici, özellikle sigara kokusu gibi ağır kokuları yok etme konusunda da oldukça başarılı.

Meross’un bu akıllı ürününün fiyatı ise güncel olarak 5.490 TL. Bence gayet etkili bir cihaz olmuş. 3 hafta kadar kullandım, sonuç başarılı. Ancak elbette bu noktada seçim yine sizin.