Excalibur E750 Video İnceleme

Oyun ne olursa olsun, rakip kim olursa olsun her zaman kazanma niyetindeyseniz Excalibur E750 tam size göre bir seçenek. İşte detaylı Excalibur E750 incelemesi!

Bu bölümde konuğumuz Casper ve elbette konu yine Core Gamer ve profesyonellerin ihtiyacını karşılayacak seviyede bir bilgisayar. Şu an masamızda gördüğünüz bu kasa, gerçekten de üst seviye donanım bileşenlerini içeriyor. Öte yandan tasarımıyla da fazlasıyla göz doldurduğunu söylemek mümkün ki, zaten sizler de görüyorsunuz.

Elimizdeki bu kasa, Excalibur E750. Biliyorsunuz, daha önce sizlerle Excalibur E600 masaüstü bilgisayar incelemesini paylaşmıştık. Excalibur E750'ün Excalibur E600'e kıyasla pek çok yönde yeniliği ve avantajı mevcut olurken, tasarım yönüyle de bunu gösteriyor. Excalibur E750, E600'e göre çok daha renkli bir tasarıma sahip ve daha fazla RGB LED içeriyor. Böylece sanıyoruz ki Core Gamer'ları bir hayli heyecanlandıracaktır. Kasanın ön yüzüne baktığımızda, ön cam yüzeyde Caseper'ın "sınırsızlık tasarımı" olarak tanımladığı RGB LED'lerin yer aldığını görüyoruz. Böylece Excalibur E750 özellikle akşamları, loş ışıkta çok güzel bir görünüm sağlıyor.

Okuyucu Yorumları