General Mobile GM 22 Pro video inceleme

General Mobile GM 22 Pro ile oyuna geri döndü! 4.500 TL fiyatıyla merak edilen telefonlardan GM 22 Pro'yu tüm detaylarıyla inceliyoruz!

Ülkemizde akıllı telefonlar arasında bugüne kadar fiyat/performans noktasında tüketiciler arasında tercih edilen markalardan biri General Mobile. Yıllardır farklı modellerini bizim çevremde de kullananlar oldu, sizlerin de olmuştur ve genellikle de iyi yorumlar edilmiştir markanın telefonları ile ilgili. Bu arada eğer yaşadığınız sorunlar olduysa, onları da aşağıda yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz.

Bugün 2022 yılına girmemizle beraber General Mobile'ın bu yılın yeni modellerinden General Mobile GM 22 Pro'yu tüm detaylarıyla inceleyeceğiz, üzerine biraz konuşacağız. GM 22 serisinin tamamı geldi bu arada, önce Pro'dan başlayacak, sonraki bölümlerde de GM 22 ve GM 22 Plus modellerini değerlendireceğiz.

Evet, öncelikle merak edilen noktadan başlayalım, tabii ki fiyat. General Mobile GM 22 Pro, şu an 4599 TL fiyatla piyasada bulunabiliyor. İlk çıktığında fiyatı 4999 TL olarak belirlenmişti. Neyse ki indirime girmiş. Böylece rakipleri arasında tercih edilebilirliğini artırdığını söyleyebiliriz. Şu an baktığımızda çevresinde bu fiyatlarda OPPO A72, Huawei P40 Lite E, TCL 10 Plus, Xiaomi Redmi 9 gibi modeller var. Bu modellerden daha iyi kamera özelliklerine sahip olması en önemli yanını oluşturuyor diyebiliriz GM 22 Pro için. RAM kapasitesi de bir hayli geniş. Bunlar en dikkatimizi çeken yanları oldu GM 22 Pro'nun. Şimdi daha detaylı şekilde inceleyeceğiz, böylece 4500 TL bandında telefon bakıyorsanız, kafanızda bu model ile ilgili bir net düşünce de ortaya çıkacaktır, en azından diğer modellerle kıyaslarken yardımcı olacaktır.

Okuyucu Yorumları