Huawei MatePad Pro 12.6 Video İnceleme

Gerçekten üst düzey bir tablet arıyorsanız Huawei'nin yeni MatePad Pro 12.6 inç modeli tam aradığınız cihaz olabilir. İşte yeni Huawei MatePad Pro 12.6 hakkında bilmeniz gereken her şey!

Bugün Huawei'nin yeni tableti MatePad Pro 12.6 inç modelini tüm detaylarıyla inceleyeceğiz. Yalnız bu cihazı sade bir tablet olarak nitelendirmek biraz haksızlık olacak, zira Huawei, bu cihazı gerçekten de fazlasıyla geniş özelliklerle güçlendirmiş durumda ve odağına da HarmonyOS işletim sistemini koyuyor.

İlk olarak tabletin anahtar özelliklerine yakından bakalım. Yeni MatePad Pro 12.6, oldukça büyük bir tablet, ancak buna karşın 6.7 mm gibi oldukça ince profiliyle dikkat çekici bir gövdede vücut buluyor. İnce çerçeveli yüksek çözünürlüklü 12.6 inç büyüklüğünde OLED panele sahip bir ekrandan oluşan MatePad Pro 12.6, Kirin 9000E 5G işlemciden güç sağlıyor ve arkada 3'lü kamera kurulumu yer alıyor. Geniş ekranı ve yüksek performans üreten işlemcisiyle birlikte multimedya uygulamalarından keyif almanızı sağlamak için tabletin çevresine 8 adet hoparlör konumlandırılmış olması da onu rakiplerinden ayıran bir diğer detay oluyor. Bunların yanı sıra MatePad Pro 12.6, isteğe bağlı aksesuarlarla beraber kullanım alanını da genişletebiliyor. Huawei M-Pencil kalemi ile bu tableti bir çizim defterine dönüştürebiliyor ya da Huawei Smart Magnetic Keyboard aksesuarıyla bir dizüstü bilgisayara çevirebiliyorsunuz.

Pekala, buraya kadar tamamsak, şimdi MatePad Pro 12.6'yı adım adım değerlendirmeye başlayalım ve sözü tasarımıyla açalım.

Okuyucu Yorumları