Huawei MateView Video İnceleme

Sıradan monitörlerden sıkıldıysanız ve farklı türde bir monitör arıyorsanız, sizleri bu bölümde Huawei'nin yeni ve yenilikçi özellikleriyle farkındalık yaratan monitörü MateView ile tanıştırıyoruz.

Sıradan monitör tasarımlarından sıkıldıysanız ve gerçekten elit, elit göründüğü kadar da yenilikçi özelliklerle donalı farklı bir monitör arayışındaysanız, sizleri güzel bir teknoloji örneği ile bu bölümde tanıştırıyoruz. Huawei MateView, şirketin son zamanlardaki çevre ürünleri atağının yeni bir halkası olarak karşımıza çıkıyor.

Evet, Huawei, bundan sonra monitör kolunda da yeni modellerle sahne almaya devam edecek. Bunlardan ilki, masamızdaki MateView olurken, Huawei, oyuncular için de ayrıca MateView GT isimli bir diğer monitörünü de tanıtmıştı. 165Hz tazeleme hızına ve üzerinde Soundbar'a yer veren o model bir başka bölümün konusu olacak. Bugün ise, masamızdaki bu şık MateView'a yakından bakacağız.

MateView, farklı bir monitör. Evet, elbette nihayetinde bir monitör ve görüntü almanızı sağlıyor, ancak bunu yenilikçi teknolojiler kullanarak farklı şekillerde yapıyor ve öte yandan sunduğu görüntü kalitesi, tasarım çizgisi ve çevre özellikleriyle de gerçekten de dikkat çekici duruyor. Önce dilerseniz bu, güzel tasarımla söze başlayalım, sonrasında da MateView'un özelliklerine doğru devam edelim.

Okuyucu Yorumları