Huawei'den bilgisayar gibi tablet: Matepad Pro 13.2 inceleme

Huawei, MatePad serisinin amiral gemisi MatePad Pro 13.2 ile şimdiye kadar ürettiği en büyük ekranlı tabletini piyasaya sürdü. Bu dev ekranın altında canlı renklerden çok daha fazlası yatıyor. İşte tüm detaylarıyla Huawei MatePad Pro 13.2 incelemesi!

Huawei, geçtiğimiz günlerde yeni ürünlerini tanıttığı İnovatif Ürünler Lansmanı’nı büyük bir katılımla gerçekleştirdi. Bizim de takip ettiğimiz bu lansmanda, tablette kağıt benzeri bir görsel deneyim sunan MatePad Air PaperMatte’yi, i9 işlemcili MateBook D 16 dizüstü bilgisayarını, kısa bir süre önce incelemesini sizlerle paylaştığımız kablosuz kulaklıklara farklı bir tasarım ve ergonomi kazandıran Huawei FreeClip kulaklığını ve bugün yakından bakacağımız, MatePad serisinin yeni amiral gemisi tablet bilgisayarı MatePad Pro 13.2’yi tanıttı.

Bugün lansmanın yıldızlarından MatePad Pro 13.2 konuğumuz. Bugün bu cihazın bizlere neler sunduğunu tüm detaylarıyla değerlendireceğiz. MatePad Pro 13.2, bir tablet görünümünde olsa da neredeyse bir dizüstü bilgisayar kadar yetenekli. O nedenle bu cihaza “tablet bilgisayar” demek gayet mümkün. Zira akıllı manyetik klavyesiyle birlikte kullanıldığında dışarıdan tıpkı bir dizüstü bilgisayar gibi görünmekle kalmıyor, işlevselliğiyle de üretkenlik için geniş seçenekler sunuyor. Ayrıca yeni Nearlink kalemi sayesinde mükemmel bir çizim deneyimi de vadediyor -ki Huawei’nin düzenlediği lansmanda, tanınan İllüstrasyon Sanatçısı Robin Yayla da sahne alarak MatePad Pro 13.2 ile ürettiği eserleri sahnede sergiledi ve deneyimlerini anlattı. Evet, bu cihazın gerçekten bahsedilecek çok fazla şeyi var; o nedenle çok fazla vakit kaybetmeden artık incelemeye başlayalım.