Orta segment telefonlara yeni oyuncu: Infinix Zero 30 incelemesi

Infinix’in yeni akıllı telefonu Zero 30, ülkemize giriş yaptı. Peki, şık ve zarif görünüşüyle dikkatleri üzerine çeken telefon, tasarımı dışında bize neler vadediyor? Orta segment akıllı telefonların yeni kralı olacak güçte mi? İşte tüm detaylarıyla Infinix Zero 30 incelemesi!

Son yıllarda yeni piyasaya sürdüğü her akıllı telefonu Türkiye pazarına getirmesiyle birlikte popülerleşen Infinix, yeni modeli Zero 30 ile ürün yelpazesine şık bir alternatif ekliyor.

Suni deri arka kapağı, kavisli ekranı ve dikkat çekici kamera ünitesiyle premium bir his veren telefon, çoğu kişinin beğeneceği bir tasarıma sahip.

6,78 inçlik büyük ekranına rağmen, eli yormayacak ağırlıkta. 1080x2400 piksel çözünürlüğündeki AMOLED panelin renkleri de doğal ve keskinliği iyi seviyede.

Kalbinde Mediatek Helio G99 işlemci bulunduran Infinix Zero 30, 8 GB RAM içeriyor ve 8 GB sanal RAM desteği sunuyor. Oyunlarda başarılı bir performans gösteren Zero 30, ekranın 120 Hz tazeleme hızıyla hem oyunlarda hem de videolarda akıcı bir deneyim sunuyor.

Kamera tarafında da sınıfına göre oldukça başarılı olan 108 MP bir ana kamera içeren telefonda ön taraftaki 50 MP’lik özçekim kamerası ise ayrıntı seviyesi yüksek görüntüler üretebiliyor.

5000 mAh’lik bataryasıyla uzun bir kullanım ömrüne sahip olan telefon piyasaya çıkan taze modellerden biri, o anlamda değerlendirmekte fayda var.