Philips 27B1U5601 İnceleme

Monitörlerin iş verimliliğini doğrudan etkileyen önemli bir faktör olduğunu düşünenlerdenseniz, Philips çalışma masanız için yeni bir alternatif sunuyor. Philips 27B1U5601, canlı ekranı ve geniş bağlantı seçeneklerinin yanında daha birçok özelliğiyle aradığınız iş monitörü olabilir.

Günümüzde oyun monitörleri çoğu ihtiyacımızı karşılayabiliyor olsa da özellikle iş dünyasında bazı eksik kaldığı yönleri var. Bu noktada Philips, güzel bir alternatif sunarak 27B1U5601 model monitörü ile tüm bu eksik yönleri gidermeyi vadediyor.

Ergonomik bir standa ve geniş bağlantı seçeneklerine sahip monitör, dahili web kamerası, hoparlörü ve mikrofonuyla önemli toplantılarınız için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor. Bağlantı seçenekleri arasında hızlı şarj desteğine sahip USB-C ve USB-A portlarının yanı sıra ikinci bir video çıkışı almayı sağlayan DisplayPort gibi birçok alan bulunuyor.

27 inçlik ekran, 2560x1440 çözünürlüğü, 75 Hz yenileme hızı ve 4ms tepki süresiyle tüm ofis işleri ve sıradan oyunları oynamak için fazlasıyla yeterli. Monitörün sunduğu görüntü kalitesi de son derece iyi. Kontrast oranı yüksek ve renkler canlı. Ayrıca monitörün üzerindeki dahili sensör, ortam ışığına bağlı olarak ekran parlaklığını değiştirerek, manuel olarak ayar yapma gereksinimini ortadan kaldırılıyor.