Saç Kurutma Makinesinde Fırçasız Motor İşe Yarıyor mu?

Dreame, hayatı kolaylaştıracak birçok teknolojik ürünüyle geçtiğimiz aylarda Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni ürünlerini ülkemize getiren marka, Hair Gleam saç kurutma makinesini de satışa çıkardı. Peki, Hair Gleam’i özel kılan ne? İşte tüm detaylarıyla Dreame Hair Gleam incelemesi.

Bugün farklı bir ürün var; bir saç kurutma makinesi. Evet, benim fazla ihtiyacım yok, farkındayım ancak ülkemize yeni gelen ev elektroniği markalarından Dreame, oldukça ilginç bir ürün geliştirmiş. O nedenle sizler için denemek istedik. Hazır Sevgililer Günü de yaklaşıyorken, belki sizin için iyi bir hediye seçeneği olabilir.

Hair Gleam, şık tasarımı ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor. Kompakt boyutu ve 330 gramlık ağırlığıyla oldukça ergonomik bir kullanım sunan saç kurutma makinesinin tüm kontrolleri sapındaki 2 tuştan sağlanıyor. Tuşların biri hava akış hızını değiştirmeye, diğeri ise 4 farklı sıcaklık modu arasında geçiş yapmaya yarıyor.

Hair Gleam, oldukça güçlü ve yüksek hızlı fırçasız bir motor kullanıyor. 110.000 RPM hıza ve 1600W güce sahip motor, kısa sürede saçları kurutabilecek kadar güçlü. Ayrıca 2 milyon iyon üretebilen negatif iyon jeneratörü ile statik yükleri hızlı bir şekilde nötralize ederek, saçlardaki elektriklenmeyi de alabiliyor.

Özellikle geleneksel saç kurutma makinelerine kıyasla daha sessiz çalışmasıyla dikkat çeken cihaz hakkında daha pek çok önemli şeyi geniş videoda anlattım. Profildeki linkten ulaşabilirsiniz.