Samsung Galaxy A34 Nasıl, Bu Paraya Alınır mı?

Samsung'un Galaxy A serisinin orta segment modeli Galaxy A34 5G, amiral gemisi görünümüyle birlikte selefine göre bazı iyileştirmeler içeriyor. Peki, bu iyileştirmeler telefonu satın almaya değer kılıyor mu? İşte tüm detaylarıyla Galaxy A34 5G incelemesi!

Samsung’un geçtiğimiz günlerde amiral gemisi Galaxy S24 serisini piyasaya sürmesiyle beraber gözler bütçe dostu Galaxy A serisinin gelecek yeni telefonlarına çevrildi. Yeni seri hakkında Samsung cephesinden henüz resmi bir açıklama gelmese de geçen sene piyasaya sürülen Galaxy A34 5G, beklemek istemeyen kullanıcılar için güzel bir alternatif sunuyor.

Galaxy A34, bariz şekilde Galaxy S23 ve S24 serilerinin minimalist tasarım dilini devam ettiriyor. Tamamen plastikten oluşan kasa, IP67 sertifikasıyla toza ve suya karşı dayanıklı. Ekran Gorilla Glass 5 ile korunurken, özçekim kamerası tıpkı selefinde olduğu gibi damla şeklinde bir girintide yer alıyor.

Ekran, 6,6 inç boyutunda 120 Hz’lik AMOLED panelden oluşuyor. Renkler canlı, siyahlar derin ve görüş açısı geniş. Ancak ekran çerçeveleri kalın olduğundan izleme deneyimini fazlasıyla düşürüyor.

Gücünü MediaTek’in Dimensity 1080 işlemcisinden alan telefon, 8 GB RAM ile hem günlük işlerde hem de güncel oyunlarda son derece iyi bir performans gösteriyor.

48 MP’lik ana kamerasıyla gün ışığında güzel kareler yakalayabilen Galaxy A34 5G’nin fiyatı ise güncel olarak 11000 TL dolaylarında.