TCL MOVEAUDIO S600 Video İnceleme

TCL'in yeni kablosuz kulaklığı MoveAudio S600 nasıl bir performans gösteriyor, kablosuz kulak içi kulaklık arayanlar için uygun mu? İşte tüm detaylarıyla MoveAudio S600 incelemesi!

Bugün sizlerle güzel bir TWS kulaklığı birlikte değerlendireceğiz. TCL markasını artık hepiniz biliyorsunuzdur diye düşünüyoruz. Özellikle telefon, tablet ve akıllı saat ürünleriyle ülkemizde faal olan şirket, bu ürün kategorilerinin yanına koyduğu kulaklık kategorisindeki ürün portföyünü de genişletiyor.

Elimizde TCL'in oldukça kaliteli ses veren MoveAudio kulaklık ailesinin en üst modeli MoveAudio S600 var. Kısa bir süre önce satışa giren bu kulaklık, hem tasarımıyla güzel görünüyor hem konfor anlamında uzun kullanım vadediyor hem de performansıyla gerçekten başarılı iş çıkartıyor. Biz bir süredir bu kulaklığı kullanıyoruz ve bugün hakkında edindiğimiz fikirleri sizlerle paylaşacağız. Ancak buna geçmeden önce TCL'in MoveAudio kulaklıkları arasına 2 yeni modelini eklediğini duyurduğunu ve bu kulaklıkların da satışa yeni girdiğini söyleyelim. Yeni modellerin isimleri MoveAudio S108 ve MoveAudio S180; onları da inceleyebilirsiniz. Evet, bunu söyledikten sonra şimdi MoveAudio S600'ü incelemeye başlayalım.

Okuyucu Yorumları