Xiaomi 11T & 11T Pro Video İnceleme

Xiaomi'nin 2 amiral gemisi Xiaomi 11T ve Xiaomi 11T Pro'yu tüm özellikleriyle değerlendirdik, performans analizini yaptık ve birbiriyle karşılaştırdık! İşte A'dan Z'ye Xiaomi 11T ve Xiaomi 11T Pro!

Xiaomi, uzun zamandır heyecanla beklediğimiz 12 serisi modellerinin duyurusunu birkaç gün önce yaptı. Çin'de düzenlenen bir etkinlikte duyurulan Xiaomi 12, sahip olduğu önemli özellikleriyle beraber amiral gemisi segmentini kuvvetlendirirken, bu model ülkemize geldiğinde onun hakkında da detaylı inceleme videomuzu sizlerle paylacaşacağız. Ancak bugün konumuz farklı. Biliyorsunuz, Xiaomi'nin bir de T serisi bulunuyor ve bugün elimizde bu serinin 2 yeni ve önemli modeli olan Xiaomi 11T ve Xiaomi 11T Pro bulunuyor. Bugün bu 2 telefona yakından bakacak, performansını değerlendirecek ve böylece 2 model arasındaki farkları da görmüş olacağız.

Geçmeden önce 2 telefon arasında genel görünüş ve yapı itibariyle çok büyük farklar bulunmadığını da söyleyelim. En önemli fark, kullanılan işlemci noktasında karşımıza çıkarken, Pro modelinde birkaç farklılık daha olduğunu söyleyebiliriz ki bunlara da şimdi hep birlikte yakından bakacağız.

Okuyucu Yorumları