İlk Project Tango cep: Lenovo PHAB2 Pro

Etrafınızın 3 boyutlu haritasını çıkarabilen Project Tango, bu akşam Lenovo ile gerçeğe dönüştü!

İlk Project Tango geldi!

Her sene düzenlenen MWC, CES ve E3 gibi büyük etkinlikler, teknoloji sektörünün farklı dallarından en yeni ürünleri tüm dünyaya tanıtıyor. Bazı firmalar ise son dönemde kendi yıllık etkinliklerini kendileri düzenleyerek daha çok ses getirmek istiyorlar. Bu firmaların arasında bu seneki "Tech World" etkinliğiyle Lenovo da var.

İlk olarak 2015'te düzenlen Lenovo Tech World'ün ikincisi, bugün kapılarını ziyaretçilere açtı. Levono'nun basın bültenine baktığımızda etkinlikte Motorola'nın yeni ürünler tanıtacağını, ilk olarak CES'te duyduğumuz Project Tango telefonunun tüketiciler için tanıtılacağını görmüştük.

Lenovo PHAB2 Pro, bahsi geçen ilk Project Tango telefonu olarak tanıtıldı. 6.4 inç QHD ekrana sahip olan telefon, 4 adet kamera sayesinde etrafının 3 boyutlu haritasını çıkartan telefon, Snapdragon 652 işlemci ve 4GB RAM ile geliyor. 64GB dahili depolama, bellek kartıyla genişletilebiliyor.

Lenovo'nun tanıttığı ikinci telefonu ise, 6.4 inç Full HD ekranla gelen Lenovo PHAB2 Plus. PHAB2 Plus, çift arka kamera ile birlikte geliyor. MediaTek MT8783 işlemcisinin yanında 3GB RAM'e sahip olan telefon, 32GB dahili depolama alanı sunuyor ancak bu alan, bellek kartıyla artırılabiliyor.

Ama hepsi bu kadar da değil. Lenovo, PHAB2 adını verdiği farklı bir modeli de tanıttı. Çift kameraya sahip olan model, 6.4 inç ekrana sahip. MediaTek MT8735 işlemci, 2GB RAM ile destekleniyor. 16GB dahili depolama alanı, bellek kartıyla artırılabiliyor.

Okuyucu Yorumları