MP3 Çalarlara Veda

8GB'lık dahili hafızayı da sayarsak tüm multimedya ihtiyaçlarınızı tek bir telefon üzerinde cebinize sığdıracak çekici bir ürün.

CHIP Online Notu 85
  • Küçük ve hafif
  • Darbelere dayanıklı
  • Zengin kutu içeriği

Tüm ön yüzeyi dokunmatik ekrandan oluşan yeni nesil telefonlara Nokia'nın cevabı olan 5800 ExpressMusic, üzerinde yer alan surround ses kalitesi sunan dahili stereo hoparlörler de dahil olmak üzere içerdiği özellikler ile yüksek kalitede müzik sunabiliyor. Koruma kılıfından ek stylus kaleme ve tv çıkış kablosuna kadar eksiksiz ve çok zengin bir kutu içeriği ile gelen telefon, fiziksel yapısı ile de hem şık hem de çok sağlam bir ilk izlenim oluşturuyor. Bu telefonun elinizden kayıp düşmesi zor gibi duruyor. Hassas dokunmatik ekranı, Symbian işletim sistemi üzerinde çalışan yeni arabirim ile birleştiğinde istediğiniz özelliğe çok hızlı bir şekilde ulaşabiliyorsunuz. Carl Zeiss destekli 3.2MP, oto fokuslu ve flaşlı kamerasının sunduğu görüntü ve video kalitesi ile 5800 eksiksiz bir multimedya telefon. Ön yüzdeki kamera sadece video görüşmeler için kullanılıyor. Veri iletişimi konusunda da yeterli olsa da aslen kaliteli multimedya özellik isteyen kullanıcılara yönelik tasarlanmış ve bunu da çok iyi bir şekilde gerçekleştiriyor. Ayrıca internette Flash desteği sunması ve geniş yelpazedeki Ngage oyunlar ile mobil eğlence arayanları tatmin edecek kadar güçlü.

Özetle

8GB'lık dahili hafızayı da sayarsak tüm multimedya ihtiyaçlarınızı tek bir telefon üzerinde cebinize sığdıracak çekici bir ürün.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Nokia 5800 XpressMusic
Ürün Markası Nokia
CHIP Online Notu
85
Ekran 3.2 inç, 640x360 16milyon renk (16:9)
Bellek 8GB (Micro SD kart yuvası)
İşletim sistemi Symbian
Boyut 111 x 51.7 x 15.5 mm
Kamera 3.2 megapiksel (Carl Zeiss) otofokus, led flash
Diğer WCDMA/HSDPA/EDGE/WiFi/A-GPS/Bluetooth/TV Out/Radyo/Ngage
Okuyucu Yorumları